Gepost op

Ik voel me anders dan anderen

Ik voel me anders dan anderen

Ik hoor de laatste tijd steeds vaker ‘ik voel me zo anders dan anderen’, onbegrepen.
Het kan zijn dat je ‘gevoeliger’ bent dan anderen en hierdoor meer oppikt. Of dat je graag ‘de diepte in wil’ en dat nietszeggende gesprekken je leegzuigen. Mogelijk pas je je (teveel) aan aan het systeem, of niet met anderen deelt wat je van binnen voelt.

Gevoelige mensen houden van harmonie en passen zich liever aan dan dat ze stevig voor zichzelf staan.
Maar weet, jouw gevoel is niet gek, het mag er zijn, net als jij er mag zijn. Jouw gevoeligheid mag er ook zijn.
En het klopt dat steeds meer mensen gevoeliger worden. De energie/trilling van de aarde verhoogt, ‘het wordt lichter’. We gaan meer leven vanuit ons hart, vanuit eenheid.
En tegelijkertijd is er veel onrust in de wereld die vaak heel hard en niet kloppend voor gevoelige mensen.

Weet ook: Je bent niet voor niets op deze wereld gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen taak én leerproces heeft. Iets waar je heel blij van wordt en waar je geen genoeg van krijgt… iets wat voor jou misschien al heel duidelijk is of misschien nog niet helemaal.
Je wordt steeds opnieuw wordt uitgenodigd ‘jezelf te zijn’, met jouw unieke talenten en kwaliteiten.
Je wordt uitgenodigd je gevoel te volgen en stappen te zetten naar wat er van binnen leeft, jouw ZIJN, jouw essentie.
Je mag in je eigen centrum en daarmee in je kracht staan.
 
Als jij in je kracht staat, dan stroomt het. Dan voelt het als vanzelf, dan is er weinig of geen twijfel.
Maar dat is niet altijd zo. Soms loop je ergens tegen aan. Een blokkade, een gevoel dat er iets niet klopt of een gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt… of het gevoel dat je meer op jezelf mag vertrouwen. Je wil je licht laten schijnen, je intuïtie volgen, stappen zetten in je eigen ontwikkeling, JOUW zielspad volgen!
 
Je hoeft het niet alleen te doen. Je mag hulp vragen. En ik steek graag mijn hand uit om een stuk(je) met je mee te wandelen.
En jij voelt wel of ik de juiste persoon ben om een stukje met je mee te wandelen op jouw ont-dekkingsreis.
Gepost op

Kijken naar de relatie met jezelf

L.I.P. - kijken naar de relatie met jezelf

Een mooie manier om te op een andere manier naar de relatie met jezelf te kijken is een Life Intergrating Process (LIP).

Dit is een opstellingsvorm waarbij je vanuit de volwassen jij kijkt naar de verschillende fases in je leven. 
Te beginnen met de fases van voor de geboorte (jou essentie).
De fase van zwangerschap tot vroege jeugd.
Fase van jeugd tot aan puberteit.
En de fase van de puberteit. 

In tegenstelling tot familie opstellingen, waar het gaat over jij in relatie tot de ander, gaat het hier alleen maar over jou in relatie tot jezelf.
Deze verschillende fases aan te kijken, te voelen en ervaren, is een bijzondere ervaring.

Contact met – en inzicht krijgen in jezelf – je essentie – van voor de geboorte, of ‘oog in oog’ met de puber die je was. Het kan dat je blijdschap voelt, je ergens trots op bent, soms is het confronterend en lastig om stukken van jezelf te zien, zitten ze verstopt of kom je tot ontdekkingen die je eerder niet wist maar voel je in je lijf dat het klopt. 

Zoals met alle opstellingen, word je ook hier uitgenodigd er open in te gaan. Je mag voelen en ervaren in het nu.
Je mag er laten zijn wat zich aandient, wat zichtbaar wil worden. Zonder verwijt, spijt of schaamte, zonder het te willen veranderen, gewoon zoals het is. Alles is immers geweest, je kan niets meer te veranderen, het heeft je gemaakt tot de persoon die je nu bent. 

Ondanks dat je misschien geen effect verwacht, is er vaak wel een effect. Dat er toch iets veranderd in jezelf, doordat je het aankijkt, doordat het er mag zijn. Dat kan begrip, innerlijke rust, acceptatie, inzicht enz zijn.

Je kan vanuit jezelf nu, vanuit zielsniveau contact maken met de verschillende delen in jezelf…en dat op zich is toch een cadeau aan jezelf?! 

Gepost op

Vandaag is de dag

Vandaag is dé dag

Vandaag is het de dag om JOU te zijn, in al je schoonheid, je kracht, je pracht, je schittering.
Vandaag is het de dag om te dansen, te zingen, te spelen… om je hart sprongetjes te laten maken van blijdschap.
Vandaag is het de dag om stil te staan bij alle dingen waar je dankbaar voor bent.
Vandaag is het de dag om LEF te hebben en keuzes te maken over jezelf en over je leven.
Vandaag is het de dag om lief te zijn voor jezelf, en je innerlijke kind aandacht te geven.
Vandaag is het de dag om stil te zijn en te luisteren naar de stem van je hart.
Vandaag is het de dag om je licht te verspreiden en met de wereld te delen.
Vandaag is het de dag om JEZELF te zijn, zoals je bent, in al je vormen, met al je gevoelens, met heel je ZIJN!
BE-YOU-TIFUL!!
Gepost op

Kaartjes voor een hart tot hart gesprek

Gratis gesprekskaartjes voor een van hart tot hart gesprek

Zin in een goed gesprek, maar weet je niet altijd welke vragen je kan stellen?

Gesprekskaartjes kunnen je erbij helpen. Daarom heb ik ze Gisteren gebruikte ik ze zelf nog tijdens een verrassingsdate met mijn lief.

Download de pdf er start een gesprek
óf je kunt ze printen (op dikker papier) en evt lamineren. Dan heb je er keer op keer plezier van!

Ik wens je veel mooie van hart tot hart gesprekken!

Enne… Laat je me weten als je ze gebruikt, door bijvoorbeeld een foto (via social media) te sturen als je ze aan het gebruiken bent?!
Zou ik super leuk vinden.

Liefs Henrike

Gepost op

Wijze les tijdens de vakantie

Wijze les tijdens de vakantie

 
We zijn alweer een aantal weken terug van een heerlijke vakantie in Spanje… en in het dagelijkse levens zijn er vele lessen te leren. Zo ook tijdens onze vakantie.
Eén van die lessen kwam tijdens één van onze duiken. Nu heb ik al best een aantal duiken gemaakt, maar mocht deze paar duiken in spanje toch echt weer een les leren.
Tijdens onze laatste duik kwam ik ‘vast’ in een stroom die me (voor mijn gevoel) steeds dieper duwde… en ik wilde niet dieper, want had die dag al een duik gemaakt. Normaal vind ik duiken best relaxed. Ik hou ervan om rustig mee te bewegen om zo goed al het zeeleven te zien en bewonderen.
Echter bij Isla Hormigas, waar wij doken, was er die dag (extreem) veel stroming…. en daar ging ik… vast in de stroom… zwemmen, zwemmen, zwemmen… en ik voelde dat ik niets, maar dan ook niets vooruit kwam.
In vol ornaat, met duikbril én muts op (omdat het water niet heel warm is) kun je niets meer doen dan handgebaren maken, ook al vreet je je van binnen op (wat ik dus deed!!). Ik werd boos, was aan het vechten tegen het water, baalde van de hele duik en ga zo maar door.
Tot ik dacht: ‘laat maar!…’
Ik stopte met vechten, ik stopte met zwemmen en dacht: ‘dan laat ik me wel meedrijven, (hoe diep ik ook ga)…’ En je raadt het al… ik kwam uit de stroom die me tegenhield, ik kon verder zwemmen, weer mee op de stroom en er niet tegenin.
En ondanks dat ik helemáál klaar was met de duik, moest ik ook in mezelf lachen.
Want ik herken het wel… dat ik soms zo loop te vechten en dat het nooit helpt… want als ik het loslaat en vertrouw, dat het dan goed komt!
Go with the flow! Go with the flow of life.
De duikmaster zei: ‘Als de natuur met je vecht, dan vecht je terug.’ Maar ik dacht: ‘Als het stormt, zoek dan het oog van de storm, want daar is rust en kun je meebewegen.’
Vecht jij ook wel eens tegen situaties die op je pad komen en zou je meer met de flow mee willen gaan, in het oog van ‘de storm de rust vinden’?
Neem dan contact op, ik reis graag een stukje mee op jouw levenspad.
Gepost op

Ondersteuning bij van 3D naar 5D gaan

Ondersteuning bij van 3D naar 5D gaan

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken in deze tijd.
Deze prachtige aurasprays ondersteunen je in de overgang van 3D naar 5D… en voor wie dat niets zegt.
We leven in een overgangstijd, waarin we naar 5 D gaan. 5D betekent meer vanuit je hart leven, vanuit éénheid. Je gevoel volgen. Je weet dat je onderdeel bent van een groter geheel en als je een ander pijn doet, je jezelf ook pijn doet.
3D is het gevoel van ‘wij tegen zij’, afgescheiden, dualiteit, meer leven volgens de regels en ‘hoe het hoort’, dan hoe het vanuit je hart wil ontstaan.
Om daar te komen is verandering nodig. En elke verandering gaat gepaard met weerstand. Weerstand in jezelf en weerstand buiten jezelf.
Velen van ons houden graag vast aan wat we kennen en willen liever niet veranderen. Ook onze angst houdt ons tegen, bang om niet goed genoeg te zijn, buitengesloten te worden, vanuit de oerangst om niet te overleven. De ziel daarintegen, maakt zich daar geen zorgen om, die weet dat hij eeuwig is, dat dit leven een tussenstop is om te leren, om ervaringen op te doen, om iets te brengen.
Veel mensen zijn zich al bewust van deze overgang en veel ook nog onbewust.
Maar dat mindfulness, yoga, zingeving, naar een coach gaan nu niet meer gek gevonden wordt, zegt van alles over die overgang.
We gaan van ons hoofd naar ons hart.
Die weg van hoofd naar hart, naar buik gaat gepaard met vallen en opstaan. Met voelen, ervaren, ontdekken, innerlijk weten. Met nog meer vallen, nog meer ontdekken, nog meer voelen, met loslaten en kiezen. Soms omdat je niet anders kan, soms omdat je voelt dat het het beste voor jezelf is.
En als je die eerste fases van vallen en opstaan hebt doorlopen, dan weet je dat je niet anders kan. ‘Het leven kent geen weg terug’ (mooi boek trouwens).
Je wil verder groeien, het komt van binnenuit, het is een natuurlijk proces. Zoals een boom of bloem groeit, zo willen wij mensen ook groeien. Lichter worden, groter worden, meer onszelf worden.
En meer jezelf worden, word je door meer naar je innerlijk te luisteren. Te ontdekken wat jouw waarheid is, ontdekken wat er klopt voor jou. Om dat pad vervolgens te volgen, van binnenuit.
Het leven stroomt als het ware door je heen. Je volgt de roep van je ziel… En dat is soms makkelijk, soms moeilijk. Soms in de stroom mee en soms zul je jezelf tegen de stroom in vinden.
Maar ook zul je ontdekken dat je zoveel meer te geven hebt dan je dacht. Dat jouw liefde makkelijker mag stromen. Dat je meer kan leven in de verbinding met jezelf. Luisteren naar je eigen intuïtie, je eigen gevoel. Dat je dat mag gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent! Want ja, als jij je bewust bent van je innerlijk, voel je vaak dat je met een reden naar aarde bent gekomen (hoe vaag of zweverig dat ook klinkt).
Je ziel voelt de roep. Je ziel wil het pad volgen. Je ziel wil ontdekken en bijdragen.
En als je daar aan toegeeft , dán voel je de zingeving, de vervulling van wie je bent! Dan voel je dat het klopt! En dat wil jij toch ook?!
Liefs Henrike
hahahahah… en dan gebeurd het dus ook dat ik iets begin te schrijven en dit hele verhaal ontstaat…hahahaha.
Ik wilde je eigenlijk alleen maar laten weten dat de aurasprays van #degroenelinde, je heel goed kunnen ondersteunen in dit proces. Ze zijn te koop in mijn praktijk ❤
Gepost op

iets houdt me tegen helemaal mezelf te zijn

Iets houdt me tegen om helemaal mezelf te zijn

‘Iets houdt me tegen om helemaal mezelf te zijn.’ Dat is het thema dat deze week volop in de praktijk speelt en dus misschien ook wel bij jou.
Het gevoel dat er iets tussen zit/staat of dat je het spannend vindt of misschien angst voelt om helemaal jezelf te zijn. Terwijl er tegelijkertijd ook dat verlangen is om helemaal jezelf te zijn. Er is een stem of gevoel dat het anders kan.

Vaak overheerst het gevoel dat je het anders wil en wint het uiteindelijk van de angst om maar op dezelfde plek te blijven.
Je mag weer een stap in je ontwikkeling maken. Je mag meer in jezelf zakken, meer jezelf worden, meer ont-dekken… of hoe je het ook wil noemen.

‘Dat wat er tussen staat’ kan verschillende oorzaken hebben. Soms is het een ervaring uit je eigen verleden, waardoor je een beschermingsmechanisme hebt gecreëerd dat nodig was je ’te beschermen’. Soms komt het vanuit de familielijn (dichtbij of vele generaties terug), iets dat gezien, gehoord en erkent wil worden. Soms is er al vroeg iets geplaatst om je te beschermen.
Het gene wat ons tegenhoudt, willen we het liefst aan de kant duwen. Weg ermee! Als je maar hard genoeg duwt of probeert, dan lost het wel op of verdwijnt het wel.
 
Maar helaas, zo werkt het niet.
Het wil namelijk gezien worden… en door het weg te duwen, blijft het hardnekkig terugkomen.
‘Dat wat je tegenhoudt’ wil aandacht, erkenning en er zijn. En pas als dat gebeurd is, dan kan het weg.
Soms lost het op, soms is het een ziel die dan pas de weg naar het licht vindt, soms is het een innerlijk kind deel dat aandacht vraagt of een van je vorige levens die geheeld mag worden.

Meer jezelf zijn, vraagt dus om stil te zitten, met dit gevoel te zijn, in gesprek te gaan, dit met compassie aan te kijken en als je kan het liefde en aandacht te geven.
Het zal je rust geven en meer ruimte. Ruimte om meer jezelf te zijn!
Zodat jij anderen weer meer ruimte geeft zichzelf te zijn.
en als jij toe bent aan deze stap en het alleen niet lukt, voel je dan welkom. I’m holding the space, zodat jij meer jezelf kan zijn.
Liefs Henrike
Gepost op

Je bent met een reden op aarde

Je bent met een reden op aarde

Nee, het is geen toeval dat je op aarde bent. Je bent hier met een reden. Je hebt ervoor gekozen om juist NU in deze tijd hier te zijn.
 
Misschien weet je het niet bewust, maar diep in je voel je dat het klopt.
Je ziel weet het.
Je bent hier namelijk om precies dat te doen waar jij het beste in bent en wat soms ook heel spannend kan zijn: namelijk JEZELF ZIJN!
 
Jij hebt de perfecte talenten en ingrediënten meegekregen in dit leven om lessen te leren, maar ook om jouw cadeau voor deze aarde te leven.
 
Misschien voel je meer dan een ander, zie je meer, weet je dingen die je niet kunt weten. Weet je van binnen als zaken niet kloppen.
Het leven nodigt je uit om jezelf te zijn. Om je mooie kant én minder mooie kant aan te kijken en te omarmen.
Je mooie, leuke, lieve, vrolijke kant er laten zijn en laten zien is vaak makkelijk. Maar dan die andere kant, de onzekere, verdrietige, eenzame of gekwetste kant. Ook die wil graag gezien worden. Alle delen willen er graag zijn, om samen te groeien of om losgelaten te worden.
 
De aarde bevind zich in roerige tijden, wij als mensheid ook. Maar daarover hoef ik niets te vertellen. Kijk maar om je heen, voel maar in je lijf.
Daarom is het juist nu belangrijk om dichtbij jezelf te zijn. Om het licht te vragen je te beschermen. Om vanuit licht en liefde álles aan te kijken. Om met compassie en liefde naar jezelf en de ander te kijken. Om alle stukken waardoor je geraakt wordt aan te kijken alsof je liefdevol naar een klein kindje kijkt dat leert lopen of praten of fietsen.
 
Je bent juist hier, op dit moment om de aarde te helpen, om de mensheid te helpen in trilling te verhogen. Om je eigen trilling te verhogen.
Je bent hier op het juiste moment. Precies het juiste moment.
Dus ik wil je uitnodigen om je eigen vibratie hoog te houden, liefde en compassie voor jezelf en alles om je heen te voelen (ook als dat een uitdaging is). Want we zijn allemaal één, komen allemaal uit dezelfde bron.
 
Een ander afwijzen, is een deel van jezelf afwijzen. Een ander omarmen is jezelf omarmen.
Zoek gelijkgestemden en kom je er zelf niet helemaal uit of voel je dat je een shift mag maken naar de next level, voel je dan welkom bij mij in de praktijk www.demagischekracht.nl
Gepost op

Magische dag(en)

Magische dag(en) gewenst

Het is een bijzondere dag vandaag. Het is de kortste dag van het jaar: Winterwende. én daarnaast is het vandaag de overgang naar het Aquariustijdperk. Een magische dag als je erbij stilstaat… een gewone dag als anderen als je geen idee hebt.

De kortste dag betekent dat de dagen weer langer worden… Yay! 
En vandaag is het officieel de overgang naar het nieuwe tijdperk, een tijdperk waarin we nog meer vanuit ons hart mogen leven. Meer onze eigen ruimte innemen terwijl we ons met elkaar verbinden. 

Een overgang gaat natuurlijk niet van de een op de andere dag, die is al een periode aan de gang. Zoals een persoon niet ineens groot is, zo is deze overgang ook één van vallen en opstaan. 
Een boom zie je niet groeien, maar mocht je er een camera bij zetten en versneld afspelen, dan zie je de groei ineens wel.

Hoe is het voor jou? Heb jij het idee dat je gegroeid bent afgelopen tijd? Dat je meer naar je hart bent gaan luisteren? Kon jij je meer overgeven aan dat wat door jou wilde ontstaan?

Vandaag is het een goede dag om naar binnen te gaan. Om jezelf echt af te vragen wat je wil. Om tijd te maken voor jezelf en het lichtje in jezelf aandacht te geven.

(Natuurlijk is dat elke dag een goed moment 😉 Maar omdat het vandaag de overgang is, is het mooi om te kijken wat wil je achterlaten en vooruit te blikken wat je mee wil nemen…

Bij mij ging het afgelopen jaar met vallen en opstaan (zoals ik denk bij velen). De ene keer kon ik me heel makkelijk overgeven, de andere keer was ik hard ‘in gevecht’.
Een poos terug luisterde ik een meditatie waarin gezegd werd: 

Don’t go with the flow,  become the flow!!
 

Wat gebeurd er bij jou als je dit leest?
Als jij de flow zou zijn in plaats van meegaan met de flow, wat zou het verschil zijn?!

Bij mij ‘draaide’ er weer iets. Ik stelde me voor hoe het eruit zou zien als ik de flow zou zijn in plaats van volgen… daarom organiseerde ik ‘verbinden in licht en liefde’. Mooie bijeenkomsten van hart tot hart. Zo mooi dat ik heb besloten er nog een paar te plannen.

En dat dat ook niet altijd lukt blijkt dat ik me steeds afvroeg om vandaag ook iets te organiseren… een ritueel waarbij we samen – hand in hand (in gedachten) de nieuwe tijd in zouden stappen. Een ritueel om het oude los te laten en met open armen en hart het nieuwe tegemoet te gaan.

Die bijeenkomst is er niet gekomen… maar als je de behoefte voelt, mag je het voor jezelf doen!
Schrijf dan een brief met alles wat je los wil laten, alles wat je achter je wil laten en bedank (in gedachten) dit gevoel of de situatie, de mensen of waar het over gaat.
Scheur deze brief in zoveel mogelijk stukjes en verbrand het dan…. stukje voor stukje of alles tegelijk, doe wat goed voelt voor jou.
Als je gedaan hebt, mag je je ogen sluiten… je handpalmen tegen elkaar… en voelen in je lijf waar jouw licht(bolletje) zit. Vraag dan dit lichtbolletje waar er ruimte voor mag komen. Wat zou het willen ervaren? Welke stap(pen) wil het nemen?
Dit mag je voor jezelf opschrijven… of bij dit gevoel een mooi symbool uitzoeken die staat voor dit moment van overgang naar het nieuwe tijdperk.

Ik wens jou heel veel licht en liefde.
Ik wens je heerlijke (feest)dagen die je invuld op jouw manier.
Ik wens je gezondheid, verbinding en mooie momenten toe.
Ik wens je lieve mensen en vrienden om je heen als je je alleen voelt.
Ik wens je het lef om jouw mooiste leven te leven.
Ik wens je alle geluk en wat jij jezelf wenst.

Neem een kijkje in de agenda  
En wil in 2021 elke dag een moment om dichterbij jezelf te zijn – schrijf je dan in voor 365 dagen Alignment First.  

Tot in het nieuwe jaar!

Lieve groet,
Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52

Gepost op

Apartheid

Het inzicht van Apartheid en polarisatie van nu

Ik vind het leuk om je op de hoogte te houden van mijn gedachtenspinsels, ervaringen in eigen leven en praktijk. Om je te inspireren, aan te moedigen en soms misschien aan het denken te zetten.

Afgelopen weken heb ik mezelf onderstaande ervaring regelmatig horen vertellen, dat ik het hier graag met je deel.
Het gaat over de tijd waarin we zitten, waarin er veel polarisatie ontstaat door wel/niet vaccineren en de verschillende meningen die hierover zijn, al dan niet gevoed door media, eigen ervaringen, gedachten etc.

Het brengt me terug naar ZuidAfrika. Het was mijn allereerste reis alleen. Het was 2005 en ik ging eindelijk mijn kinderdroom waarmaken door te werken in een weeshuis.
Na ruim 2 maanden op het project gewerkt te hebben, had ik nog een aantal weken vakantie in Zuid Afrika en ik wilde graag naar Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela gevangen heeft gezeten.

Tijdens de boottocht naar het eiland werd een film getoond waarin uitleg gegeven werd over de apartheid in de gevangenis.
Men wilde verdeeldheid onder de gevangenen, want dan zouden ze elkaar wel onder de duim houden. Dus hoe donkerder iemands huidskleur was, hoe minder privileges, hoe minder eten, zwaardere straffen etc. Hoe blanker hoe meer privileges, meer eten etc.
Jaren heeft dit plaats gevonden, totdat de gevangenen bedachten dat als zíj één zouden worden, de regels wel moesten veranderen… ze verzamelenden al hun eten en deelden dat eerlijk. Er kwam opstand tegen de verschillende privileges … en beetje bij beetje veranderde het beleid. Totdat er gelijkheid kwam.

Apartheid – er is in geen enkele taal ter wereld een andere naam of vertaling gemaakt voor het woord apartheid. Dat is toch bijzonder.
Nadat de film was afgelopen werd er gevraagd welke nationaliteiten aan boord waren. Ik was de enige Nederlander… en ik durfde het bijna niet toe te geven. Ik schaamde me dat ik uit een land kwam die hieraan gelinkt was.

Ik hoop dat wij mensen als die gevangenen kunnen zijn,  niet dat we ons gevangen voelen, maar elkaar als gelijkwaardig zien. Dat we juist nu, in een tijd waarin de verschillen genoemd worden en er gewezen worden naar ‘schuldigen’ en ‘gevaar voor samenleving’, we niet meedoen met polariseren, met jij wel en jij niet. 
Maar dat we respect hebben voor elkaars keuzes. Dat we anders leren kijken omdat dat iedereen keuzes maakt vanuit weloverwogen eigen standpunten voor zijn/haar eigen gezondheid.

Dat we niet weer terug gaan naar apartheid, maar naar eenheid.
Want we zijn allemaal onderdeel van het grote geheel. We zijn allemaal onderdeel van mensheid.

Ik hoop ook dat het je lukt om in deze tijd dichtbij je eigen kern en licht kan blijven.

En ik hoop dat deze ‘crisis’ je ook dichterbij jezelf brengt en je ‘crisis’ kan zien als ’tijd van verandering’. 
Een tijd waarin we meer vanuit ons hoofd naar ons hart gaan, meer leven vanuit onze ziel. Meer vanuit samen, dan apart, meer vanuit begrip voor elkaar.

Een tijd waarin je uitgenodigd wordt om te luisteren naar je eigen innerlijke stem en los te laten wat niet langer dient.
Nee, het leven is niet maakbaar, maar je kan er wel voor kiezen hoe je deze tijd door wil komen.

Er zijn steeds weer mensen die de weg naar de praktijk vinden omdat ze voelen of weten dat ze een laag dieper mogen gaan in hun ontwikkeling. Dat ze nog meer naar hun eigen ziel mogen luisteren (of dit nu leren), dat ze voelen dat er meer is dan tot nu toe gedacht… of dat ze eindelijk toegeven aan het gevoel met een bepaalde reden op aarde te zijn. Voel je welkom als je beseft dat dit is wat je wil of dat je voelt dat dit voor jou de juiste stap is, ook als je die stap eng of spannend vindt of jezelf al even tegenhoudt. 

Ik wens je licht, liefde, heel veel plezier, gezondheid en verbinding … en als je behoefte hebt aan een gesprek van hart tot hart of Ziel tot Ziel, wees dan van harte welkom.
Over 2 weken ben ik weer bereikbaar. Eerst ga ik heerlijk genieten en ontspannen en hoop ik prachtige plekken te ontdekken op Ibiza!

Daarna ben ik er weer helemaal voor jou!

Wat ik voor je kan betekenen:

De reis naar je hart: individueel traject afgestemd op jouw vraag en wensen.

365 dagen Alignment first: een jaar lang elke dag meditatie, muziek, opdracht ed ontvangen die jou in afstemming brengen met je ziel en jouw goddelijke licht.

Familie opstelling: heb je een vraag of benieuwd wat een familie opstelling jou wil laten zien, maak dan een afspraak.

Vanaf 29 okt beantwoord ik weer mail. Ik wens je goede weken toe!

Liefdevolle groet,

Henrike Schotman