Handig om te weten…

Om een afspraak bij mij te maken heb je geen verwijzing van een huisarts nodig. Je kan gewoon contact met me opnemen en dan plannen we een afspraak (eerste afspraak is meestal een kennismakingsgesprek).

Tijdens het (gratis) kennismakingsgesprek kijken we waar je staat en wat je wens is om naar toe te werken. Tijdens dit gesprek krijg ik goed inzicht en laat je weten waar de (pijn- en groei)punten liggen en hoeveel afspraken ervoor nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Gemiddeld ligt dit ergens tussen de 5 en 8 afspraken, afhankelijk van je wat er speelt en je ervaringen met ‘bewustwording en persoonlijke groei’.

Wat erg belangrijk is of we ‘een klik’ hebben. We gaan aan het werk op persoonlijk vlak en met dieper liggende gevoelens. Als er geen vertrouwen is of geen klik, is het niet verstandig om ‘een samenwerking’ aan te gaan. Jij behaalt dan namelijk niet het optimale resultaat wat wenselijk zou zijn. En je mag jezelf het beste gunnen. Durf daarin naar je gevoel te luisteren en dit te volgen.

 

Verhindering:

Wil je een afspraak verplaatsen of afzeggen, dan hoor ik dit graag minimaal 48 uur van te voren. Zo heb ik nog tijd om andere afspraken in te plannen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan ben ik genoodzaakt om de consultkosten in rekening te brengen.