Intuïtieve Ondernemers

Wil jij ook graag anderen helpen? Wil jij de wereld ook een beetje mooier maken?

Herken jij jezelf misschien wel als lichtwerker of als intuitief ondernemer. Iemand die vanuit z’n passie, hart en verlangen z’n eigen praktijk/bedrijf is begonnen.

Je geeft uiting aan WIE JE BENT door jouw bedrijf?!

Je hebt misschien wel het gevoel met een bepaalde reden op aarde te zijn en WIL, nee, MOET je hier gehoor aan geven? Je kan niet anders dan die innerlijke roep te volgen. Of heb je door bepaalde levenservaring je weg gevonden en wil je hiernaar luisteren.

En wil jij vanuit JOUW ZELF iets neerzetten in deze wereld, op jouw unieke manier?! Misschien grootst, misschien klein, maar wel op jouw manier.

[inbound_button font_size=”20″ color=”#9428ff” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”http://eepurl.com/dO1ZhX” width=”” target=”_blank”]Ja, ik ben een intuitieve ondernemer en wil graag op de hoogte blijven![/inbound_button]

 

  • Je weet dat je iets moois en bijzonders te bieden hebt en wil dat heel graag. Maar je vindt het misschien ook wel erg spannend, weet niet precies welke stappen je moet nemen. Je bent nog onzeker en mag nog steviger staan.
  • Je weet van binnenuit wel dat je het kan. Dat die roep sterker is dan wat dan ook, maar het is ook een ontdekkingstocht. Steeds afstemmen op wat er door jou ontstaan wil. Je overgeven aan het grote geheel…. en dat is ook super spannend.

We zitten in een overgangstijd, waarin steeds meer mensen vanuit hun hart (gaan) leven & daar hoort ook een nieuwe manier van ondernemen bij. Afgestemd op jou. Luisterend naar jouw wensen en verlangens.

Met de juiste balans tussen werk & prive. Balans tussen werk en tijd voor jezelf. Want jij als gevoelig persoon bent dat nodig om op te laden.

 

Jij als ‘nieuwetijdsondernemer’ hebt leren luisteren naar het fluisteren van je hart. Jij als lichtwerker weet dat je iets moois bij te dragen hebt aan de wereld. Je weet ook dat je daarbij steeds verder gaat in die persoonlijke ontwikkeling. En dat persoonlijke groei en de groei van je bedrijf hand in hand gaan.

Maar je vindt het misschien ook spannend. Weet niet precies ‘hoe’. Je wil je soms liever verstoppen, omdat je van binnen wel voelt dat het klopt, maar het moeilijk/ spannend of eng vindt dit ook naar buiten te brengen.  Je twijfelt hoe je jouw klanten kan bereiken én misschien wel wat anderen er van zullen vinden.

Of je wil juist meer leren luisteren naar je hart. Je wil durven VERTROUWEN op de WIJSHEID die door je heen stroomt.

Je wil zelf groeien, zodat je anderen ook verder kan helpen.

Je wil het op jouw manier doen, afgestemd op wat er van binnen mag ontstaan.

Je wilt je steeds weer afstemmen op het universum om zo de weg van je ziel te volgen. En dat te doen wat jij hier te doen hebt.

 

Al lange tijd luister ik naar het fluisteren van mijn hart. Al lange tijd neem ik acties die niet helemaal doorsnee zijn, om zo steeds weer gehoor te geven aan wat ik VOEL dat goed is. Ook als dat buiten de gebaande paden is.

En omdat ik zelf dat pad ben gegaan, en nog ga, want het houdt nooit op… wil ik mijn hand uitsteken om JOU verder te helpen. Want als je dichtbij jezelf blijft, actie blijft ondernemen en persoonlijk steeds blijft groeien, groeit jouw bedrijf met je mee.

Als er persoonlijk zaken of situaties niet lekker lopen, heeft dit zijn weerslag op je bedrijf. Als je alleen werkt of met personeel.  Alles is immers verbonden met elkaar.

Ik ben degene die het beste in je naar boven haalt. Waarbij gevoelens geuit mogen worden. Grote dromen bespreekbaar zijn om vervolgens praktisch te kijken naar de acties die erbij horen.

Het gaat niet vanzelf. Het vraagt actie en doorzettingsvermogen. Ik heb namelijk niet de gouden pil die alles oplost. De antwoorden zitten in jou. Die gouden pil bestaat niet. Jij kan de actie ondernemen om zo iets moois de wereld in te brengen.

Een combi van ‘voelen’ en actie nemen vanuit je intuïtie.

Van dromen-  naar durven –  naar doen!

Ben jij die intuitieve ondernemer en wil je graag op de hoogte blijven?! Klik dan op onderstaande button om je in te schrijven voor de inspiratiebrief voor intuitieve ondernemers!

[inbound_button font_size=”20″ color=”#9428ff” text_color=”#ffffff” icon=”” url=”http://eepurl.com/dO1ZhX” width=”” target=”_blank”]Ja, ik ben een intuitieve ondernemer en wil graag op de hoogte blijven![/inbound_button]

 

NEEM HIER EEN KIJKJE IN DE AGENDA VOOR WORKSHOPS VOOR ONDERNEMERS

 

 

 

 

Resultaten:

Managers/ ondernemers die beter leiding kunnen geven aan personeel. 

Omslag van ‘mee in oude structuren’ en ‘hoe het hoort’ bij bedrijven naar het aantrekken van nieuwe klanten die helemaal passen bij ‘de nieuwe ik’.

Meer vanuit ‘afstemming’ werken, omdat dit goed voelt.

Stoppen met een baan in loondienst om helemaal voor hun onderneming te gaan.

Helderder wie ideale klanten zijn.

Helder wat je wil en hoe jij je leven invulling wil geven. 

 

Resultaten die klanten aangeven:

Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst. ik wil me totaal focussen op mijn bedrijf. Ik weet dat het nog moet groeien, maar heb nu alle ruimte voor.’ HH.

‘Ik had geen inspiratie meer voor mijn praktijk. Tijdens het traject met Henrike ben minder gaan werken en ben een andere functie gaan doen, zodat ik meer tijd en aandacht aan mijn praktijk kan geven.’ GZ

‘Ik durf veel meer te vertrouwen op mijn gevoel en durf meer vragen te stellen aan mijn klanten, die op ‘dieper’ vlak liggen, omdat het voelt dat dit beter is.’ JMW

‘Door het aankijken en verwerken van mijn persoonlijke stukken, is er veel meer stroming in mijn praktijk gekomen en ‘lijken klanten vanzelf te komen.’ AK

‘Tijdens gesprekken om grote opdrachten ‘binnen te halen’, denk ik heel vaak aan wat jij me geleerd hebt, win-win-win situatie. Dat maakt het veel makkelijker om grenzen te stellen en ook van zulke gesprekken te genieten.’ WM