Agenda

Workshops voor intuitieve ondernemers:

ACTIE: boek en betaal 3 workshops  en ontvang fikse korting!!

dinsdag 3 september ’19   – 9.00 – 16.00 uur   thema:  Shine your light Bright focus op het 2e half jaar.

Wat wil jij nog behalen met je praktijk/bedrijf. Welke stappen mag je zetten. Intuitief afstemmen om zo helder te krijgen welke stappen jij mag nemen! Heb jij begin dit jaar de workshop je intuitieve businessplan gedaan, dan is dit een mooie check. We pakken het erbij (als je dit gedaan hebt) om focus en helderheid aan te brengen.

donderdag 10 oktober ’19  9.00 – 16.00 uur thema: Zichtbaarheid

Weet jij dat zichtbaarheid  belangrijk is, zodat klanten je kunnen vinden? Maar krijg jij knikkende knieën en rode vlekken in je hals als je eraan denkt? We gaan bezig met jouw zichtbaarheid, met je blokkades, maar ook wat bij jou past. Zodat jij het nog leuk gaat vinden om zichtbaar te zijn! Shine like a diamond!

dinsdag 19 november ’19  9.00 – 16.00 uur thema ‘the next level’

Af en toe zit jij jezelf flink in de weg en weet je dat jij de grootste obstakel bent in je eigen onderneming. Deze dag kijken we ze aan en laten ze gaan, zodat jij weer een volgende stap te nemen in je praktijk/bedrijf. Volg je intuitie in welke stap jij mag nemen om voorbij je eigen blokkades te gaan. Om weer een stap te zetten in de richting van je wensen en verlangens.

 

Tijdens alle workshops maak je gebruik van je intuitie. En ik zeg altijd ze zijn op z’n ‘Henrike’s’, dus een dag  oefeningen, meditaties, organisatie opstellingen, humor, verbinding en gezelligheid. Afgestemd op wat er in de groep nodig is.

De workshops kosten per dag € 97,- excl BTW, voor een volledig verzorgde dag (dus incl lunch).

Boek én betaal je alle 3 workshops vóór 26 augustus, dan betaal je slechts €247,-  (excl BTW)  ipv  € 291,- excl BTW.