Wat anderen zeggen

Je bent een kei om mensen op weg te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijgen ze inzicht in hun doen en laten en kunnen ze oude patronen doorbreken. En kiezen voor wat ze echt willen. Hierdoor worden ze gelukkiger. Je bent super invoelend en handelt daarnaar. Je bent een echt verbinder tussen mensen, maar ook tussen hemel en aarde. Een fantastische coach.
Je komt snel tot de kern. 
Liefs Miranda

‘Elke keer denk ik dat het klaar is en dan gaan we nóg een laag dieper, ik vind het heel fijn om weer af te spreken en gun het mezelf ook!’ 
Petra

Tsjonge jonge….Hier wil ik meer van. In het begin twijfelde of ik ‘het’ wel goed voelde en of ik daar wel op kon vertrouwen. Nu gaat het vanzelf. Ik mag en wil me meer spiritueel ontwikkelen, verder op dit pad dat ik nu begonnen ben. Het brengt zoveel meer zachtheid en rust in mijn leven. De dingen gaan zoveel soepeler en gemakkelijker als voorheen. Daar wil ik mee doorgaan. 
Annet  

‘Je staat met 2 voeten op de grond en bent zo lekker nuchter. Dat vind ik mooi.’
M.F.

‘Ik dacht dat het ‘zwaar’ zou zijn, maar jij houdt het heel luchtig, ondanks dat mijn ervaringen wel heftig zijn en dat is heel fijn.’  

‘Sinds ik bij jouw ben, stroomt het weer in mijn eigen praktijk, heel apart, maar ik ben er super blij mee.’ 
Gerda.

‘Henrike, er is weinig dat jou ontgaat volgens mij. Wat fijn hoe jij mij zo vanuit je gevoel begeleidt, het klopt precies. Ik ben op dit pad gekomen, ik móet er nu wat mee doen.’ 
Anita

Henrike, je kennis op persoonlijke groei en hoe jij precies doorhebt wat diegene nodig heeft om te groeien vind ik je grootste talenten. Daar komt bij dat jij heel erg je gevoel volgt met dat wat je doorkrijgt en dit geef je ook aan. Je luistert goed en hebt een groot inlevingsvermogen. Je bent open en spontaan, waardoor je je snel prettig bij je voelt, daardoor kun je snel de diepte in. 
Je kunt anderen helpen in hun ontwikkeling, persoonlijke groei, traumaverwerking, zodat die ander weer verder kan. Er zullen vast meer dingen zijn waar je anderen bij kan helpen, maar dit heb je voor mij betekend.
J. 

‘Ik praat normaal eigenlijk nooit veel over mijn gevoelens, maar bij jou gaat dat vanzelf.’
B.H.

Voor mij ben je een inspiratie.  Je werkt intuïtief en stemt je af op de ander. Je voelt aan wat belangrijk is voor iemand en checkt dat ook bij die persoon. Je bent in contact met jezelf en bent vanuit dit contact bij de ander. Je werkt vanuit je hart en geeft hier ook woorden aan.  Dit is ook wat ik graag wil geven aan de mensen waar ik mee werk.
Tetsje

Het jaar dat je me begeleid hebt heeft me weer compleet laten worden. Je hebt me laten zien dat gevoelens als verdriet, onzekerheid, angst, verlegenheid en wrok geen slecht nieuws zijn, maar een begin van verandering.
Helderheid heb je me gegeven om deze gevoelens te analyseren en accepteren. Inzicht in wie ik ben en wat ik wil.
Je bent voor mij een engel uit duizenden. Je bent een healer. Samen met je gidsen mag je anderen helpen vanuit je eigen leerproces ben je met je talenten betekenisvol voor mij geworden. Jij heb mij geleerd om weer naar mijn hart te luisteren en mijn eigen pad te mogen gaan. Liefs J.B.

Jij laat mensen zien dat het leven is zoals jij voor jezelf bent. Als je lief voor jezelf bent, kan je ook lief zijn voor een ander. Als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook geod voor een ander zorgen.
Ik vind je een fantastisch mens. Jij haalt het beste in mensen naar boven.
Diana

Henrike, jij kan bij anderen hun innerlijke waarheid naar boven halen en degene naar hun eigenlijke ‘ik’ brengen. Waardoor diegene fijner leeft. 
M.H.

Je kunt goed luisteren en stelt vragen. Je hebt oprecht belangstelling voor anderen. Je geeft mensen inzicht, begeleid ze bij hun zoektocht en geeft ze het gevoel dat ze oké zijn zoals ze zijn. 
J.K.