Spirituele Inzichtkaarten

Of je nu al lang bezig bent met Spiritualiteit of je nieuw bent en het interessant vindt, deze Spirituele Inzichtkaarten zijn zeer geschikt voor jou.

De makkelijk te gebruiken kaarten geven je inzicht, boodschappen, bevestiging en/of die warme, lieve woorden die je net even nodig hebt!
De set bestaat uit 35 kleurrijke kaarten, die ik geschreven en geïllustreerd heb vanuit afstemming met de kosmische, universele energie, die ook wel liefde heet. In zowel de teksten als illustraties zijn van hoge vibratie die je helpen te ontdekken, te voeden, te helen, te groeien en bloeien.

Je wordt telkens gevraagd contact te maken en af te stemmen op je eigen innerlijke Goddelijke bron en deze inzichtkaarten helpen daarbij.
Jij haalt er dat uit wat je nodig hebt… het klopt altijd!
De kaarten zijn heel geschikt voor persoonlijke gebruik als wel in professionele situaties. Bijvoorbeeld voor, tijdens of na een coaching- of counselingsessie, als intentie voor een therapeutische behandeling, massage of afstemming. En vele andere situaties waarin het goed voelt voor jou! Ook als je nog nooit spirituele kaarten hebt gebruikt, maar wel interesse hebt, zijn deze kaarten goed te gebruiken.

De kaarten zijn nu te bestellen! En zijn een  prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander.
Een set kost €24,95 excl. eventuele verzendkosten.

In de set vind je de inlogcode die je toegang geeft tot de video’s met uitleg over de kaarten en verschillende leggingen!

Met veel liefde en aandacht heeft Miranda Hammers me ondersteund in de grafische opmaak van deze set.

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van de kaarten. Klik op de kaart om te vergroten.