Ondersteuning bij van 3D naar 5D gaan

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken in deze tijd.
Deze prachtige aurasprays ondersteunen je in de overgang van 3D naar 5D… en voor wie dat niets zegt.
We leven in een overgangstijd, waarin we naar 5 D gaan. 5D betekent meer vanuit je hart leven, vanuit éénheid. Je gevoel volgen. Je weet dat je onderdeel bent van een groter geheel en als je een ander pijn doet, je jezelf ook pijn doet.
3D is het gevoel van ‘wij tegen zij’, afgescheiden, dualiteit, meer leven volgens de regels en ‘hoe het hoort’, dan hoe het vanuit je hart wil ontstaan.
Om daar te komen is verandering nodig. En elke verandering gaat gepaard met weerstand. Weerstand in jezelf en weerstand buiten jezelf.
Velen van ons houden graag vast aan wat we kennen en willen liever niet veranderen. Ook onze angst houdt ons tegen, bang om niet goed genoeg te zijn, buitengesloten te worden, vanuit de oerangst om niet te overleven. De ziel daarintegen, maakt zich daar geen zorgen om, die weet dat hij eeuwig is, dat dit leven een tussenstop is om te leren, om ervaringen op te doen, om iets te brengen.
Veel mensen zijn zich al bewust van deze overgang en veel ook nog onbewust.
Maar dat mindfulness, yoga, zingeving, naar een coach gaan nu niet meer gek gevonden wordt, zegt van alles over die overgang.
We gaan van ons hoofd naar ons hart.
Die weg van hoofd naar hart, naar buik gaat gepaard met vallen en opstaan. Met voelen, ervaren, ontdekken, innerlijk weten. Met nog meer vallen, nog meer ontdekken, nog meer voelen, met loslaten en kiezen. Soms omdat je niet anders kan, soms omdat je voelt dat het het beste voor jezelf is.
En als je die eerste fases van vallen en opstaan hebt doorlopen, dan weet je dat je niet anders kan. ‘Het leven kent geen weg terug’ (mooi boek trouwens).
Je wil verder groeien, het komt van binnenuit, het is een natuurlijk proces. Zoals een boom of bloem groeit, zo willen wij mensen ook groeien. Lichter worden, groter worden, meer onszelf worden.
En meer jezelf worden, word je door meer naar je innerlijk te luisteren. Te ontdekken wat jouw waarheid is, ontdekken wat er klopt voor jou. Om dat pad vervolgens te volgen, van binnenuit.
Het leven stroomt als het ware door je heen. Je volgt de roep van je ziel… En dat is soms makkelijk, soms moeilijk. Soms in de stroom mee en soms zul je jezelf tegen de stroom in vinden.
Maar ook zul je ontdekken dat je zoveel meer te geven hebt dan je dacht. Dat jouw liefde makkelijker mag stromen. Dat je meer kan leven in de verbinding met jezelf. Luisteren naar je eigen intuïtie, je eigen gevoel. Dat je dat mag gaan doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent! Want ja, als jij je bewust bent van je innerlijk, voel je vaak dat je met een reden naar aarde bent gekomen (hoe vaag of zweverig dat ook klinkt).
Je ziel voelt de roep. Je ziel wil het pad volgen. Je ziel wil ontdekken en bijdragen.
En als je daar aan toegeeft , dán voel je de zingeving, de vervulling van wie je bent! Dan voel je dat het klopt! En dat wil jij toch ook?!
Liefs Henrike
hahahahah… en dan gebeurd het dus ook dat ik iets begin te schrijven en dit hele verhaal ontstaat…hahahaha.
Ik wilde je eigenlijk alleen maar laten weten dat de aurasprays van #degroenelinde, je heel goed kunnen ondersteunen in dit proces. Ze zijn te koop in mijn praktijk ❤