Gepost op

Ik ben jarig… dus ik trakteer!

‘Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!!’

Houd jij van een feestje??
Ben jij een uitbundig type? Of hoeft die uitbundigheid van jou niet zo zeer?
Ikzelf houd van de afwisseling… houd enorm van gezelligheid, van uitbundigheid, samen lachen en lol hebben, maar heb ook tijd voor mezelf nodig…. rust en ruimte om me heen…

Bovenstaande quote vond mijn moeder als een soort levensmotto bij me passen… en eigenlijk heeft ze gelijk.
Want het is waar, eerder maakte ik van alles een feestje!! en als je een feestje wil geven, moet je actie ondernemen, ruchtbaarheid geven aan je feestje, uitnodigingen versturen, voorbereiden… en als het zover is …. Genieten!!!

En omdat ik deze week heeeeel veel te vieren heb, trakteer ik!
Vandaag ben ik namelijk jarig (6 mei).
Gisteren Bevrijdingsdag…
Deze week een jaar geleden ben ik gestopt met werken voor een werkgever, zodat ik mij volledig kon richten op mijn praktijk!! Om mijn droom waar te maken….
Het is mijn droom om mensen in hun kracht te laten staan, dat zoveel mogelijk mensen vanuit hun hart kunnen leven, blokkades of oude overtuigingen achter kunnen laten, innerlijk vrij voelen en genieten van het leven dat ze leven (of anders stappen zetten om dit te bereiken)!!

En nu komen de ‘slingers’!!
Omdat ik zoveel te vieren heb…. Maak ik er maar een feestmaand van!
En geef ik cadeautjes weg…
Op de facebook pagina van de magische Kracht vind je het eerste cadeau!!!

En voor jou als lezer, maak je extra veel kans, want als je HIERONDER jou favoriete LEVENS- of LIJFSPREUK achterlaat, maak je kans op een workshop naar keuze… (met passie leven, het Kind in Jezelf, de stem van je hart, loslaten – vertrouwen – en opnieuw beginnen).
Je kan je reactie t/m zaterdag 9 mei achterlaten…
Ik ben benieuwd!!!

LIEVE ALLEMAAL, BEDANKT VOOR JULLIE LIEVE, LEUKE, INSPIRERENDE LIJFSPREUKEN!!
Marijke Koekoek heeft deze actie gewonnen!! Marijke gefeliciteerd!!

9 gedachten over “Ik ben jarig… dus ik trakteer!

 1. Lach, speel , leef
  Geniet, ontvang en geef

 2. ” Je kunt maar beter spijt hebben van dingen die je gedaan hebt, als van dingen die je niet gedaan hebt”

  Lijfspreuk sinds 1994 toen ik alles ( huis, werk, auto, kat) hier achterliet om in het buitenland gaan wonen en werken. Ik las deze spreuk, op de eerste avond in een meegenomen libelle: van Marianne Berk. De gaafste stap in mijn leven ( na het krijgen van kinderen dan)

 3. Ik ben opgevoed met vele spreuken maar een daarvan men ik nog altijd met me mee. ‘Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.’ Door deze spreuk probeer ik bij alles wat ik door stil te staan bij de ander en de ander op zo’n manier behandelen zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden. Op deze manier probeer ik mijn leven zoveel mogelijk vanuit liefde te leven.
  Een andere spreuk die nu meer bij mij past is, ‘volg je hart want dat klopt’. Ik probeer bij alles te voelen vanuit mijn hart of dit is wat ik wil en goed voor mij is. Dit is een proces waar ik nog volop mee bezig ben. Maar ik ben op de goede weg!

 4. Hou je hoofd koel en je hart warm

  1. Mooie Annemarie, die had ik nog nooit gehoord!!

 5. Ik kreeg wel mee, als je maar je best doet, meer kun je niet. Dan is het goed. Dat geef ik ook door aan mijn kinderen. En vriendelijk zijn voor iedereen, alle mensen, jong en oud.

 6. Hou van het leven , het leven houdt van jou

  La vie est belle

 7. Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruitgaan.

 8. Pak het geluk waar je bij kan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.