Gepost op

DROMEN – DURVEN – DOEN – het uitgeven van mijn SPIRITUELE INZICHTSKAARTEN!!

Ik heb zulk leuk nieuws met je te delen!!! Mijn eerste set spirituele inzichtkaarten komt binnenkort uit!! En ja, ik ben zo blij dat ik het graag met je wil delen! Een mooie weg ging eraan vooraf en die ik graag met je deel, omdat ik het sterke vermoeden heb dat jij jezelf hier wel in herkent!
Herken jij het dat je soms onzeker bent over jezelf? Dat je denkt dat je dromen niet altijd uit kunnen komen? Maar dat JIJ degene bent die je misschien nog wel het meest verstopt voor je eigen kwaliteiten? Of dat je vindt dat er misschien al genoeg is, of genoeg mensen zijn, die dat doen wat jij het liefst zou willen doen en je het daarom misschien niet doet? Of dat je bang bent voor de mening van een ander, wat zal die ander er wel niet van vinden, denken, zeggen?!
Herken je dit? Het is herkenbaar voor velen, dat weet ik zeker. En ik zou heel stoer kunnen doen dat ik daar helemaal geen last van heb, maar dat is niet zo.
Ook ik heb dit wel (en soms vaker dan me lief is 😉 ) Maar ik weet ook dat als ik mijn dromen uit wil laten komen, IK degene ben die actie mag ondernemen. En dat geldt ook voor jou! Elke stap die je buiten je comfortzone doet is spannend, brengt misschien onzekerheid mee, alle bovengenoemde gedachten gaan mogelijk door je hoofd… en dat mag, maar tegelijkertijd, als JIJ echt iets wil, dan mag je deze gedachtes bedanken en HET TOCH DOEN!!! Dit brengt je namelijk verder! Het helpt je niets als je jezelf klein houdt en verstopt! Verstoppen helpt niet als jij je dromen uit wil laten komen! Want het beperkt je. Je ziet mogelijkheden niet zo helder of misschien zelfs helemaal niet. Juist door (kleine) stapjes in de richting van je doel te nemen, kom je verder! Tot dat je het eind doel haalt. Ik weet dat dit zo is, omdat ik het zelf heb doorlopen. Als ik echt graag iets wil doen of bereiken, dan mag ik de stappen zetten en actie ondernemen! En dat heb ik gedaan!
De teksten voor de spirituele inzichtkaarten heb ik al wel een jaar geleden geschreven. De een na de andere tekst vloeide uit mijn pen, afgestemd op dat wat op papier mocht komen. Ik gaf me eraan over. Wetend dat het klopt, dat het de wereld in mocht… Maar toen het op papier stond, vond ik het best spannend er op dat moment iets mee te doen en de acties die ik toen ondernam om ze uit te geven, gingen niet vanzelf, het stroomde niet echt en dus heb ik de teksten weer veilig opgeborgen onderin de kast. Ik wist wel dat ik er iets mee wilde, eigenlijk mee moest! Je weet wel, zo’n innerlijke dragen. Ineens voelde dat ik niet langer wilde wachten en maakte de keus: NU wil ik ze uitgeven!
Ik heb besloten de kaarten niet langer te verstoppen, ik wil ze delen met jou en met de rest van de wereld!!! Delen zodat je er iets aan hebt, zodat de boodschappen je inzicht kunnen geven, antwoord op vragen die je hebt, die bevestiging dat je goed bezig bent of je even die warme woorden geven als steuntje in de rug. En toen ik keus maakte , ontstonden ineens de mogelijkheden, vielen dingen op z’n plek en ging het stromen. En binnenkort is het zover en worden ze uitgegeven!

De set bestaat uit 35 spirituele inzichtkaarten, met een kleurrijke achtergrond waar je ook allerlei betekenissen in kan ontdekken/zien. (zie foto). De kaarten kunnen je verder helpen, inzicht geven in vragen of keuzes die je mag/moet maken, of helpen je te luisteren naar je innerlijke stem, of het zijn woorden die je op dat moment net even nodig hebt om te horen en je een hart onder de riem steken. Als een knipoog van boven. Je kan de kaarten los gebruiken of als legging. Deze uitleg krijg je bij de kaarten! Via deze link en deze link  kun je alvast een kijkje nemen en een idee krijgen.

Miranda Hammers (www.mirandahammers.nl) helpt met de vormgeving. Zij werkt puur vanuit haar gevoel en is een meester in iets de juiste uitstraling en feeling te geven en dat dan ook nog eens digitaal te verwerken! En ik ben heel blij met deze samenwerking.

Een paar weken geleden was het nog de vraag of die droom uit zou komen. Maar inmiddels is het zeker, de kaarten komen er en worden eind november uitgegeven! Mooi op tijd voor de decembermaand!!
De kaarten zijn op dit moment alleen in de voorverkoop te bestellen en natuurlijk wil ik jou, ook de kans te geven om hieraan mee te doen! En ze alvast te bestellen. Zodat jij dit prachtige cadeau aan jezelf en/of aan een ander kan geven!

De kaartenset kost: €24,95 (excl evt verzendkosten)

Gun je jezelf (of anderen) dit mooie cadeau? En wil je alvast een set te bestellen? Super! Je mag reageren op deze mail en je naam + adres + aantal setjes dat je wil bestellen doorgeven.
Natuurlijk hoop ik dat jij ze wil bestellen, maar zo niet, dan hoop ik dat mijn ervaring jouw inspireert om jouw droom waar te maken! Dat te doen wat jij het liefste wil. Dat je kijkt naar de mogelijkheden en de stappen zet om jouw wensen in vervulling te laten gaan!
Sprankelende groet, Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.