Even voorstellen

Henrike

Welkom! Dank je wel dat je een bezoek brengt aan mijn website.

Mijn naam is Henrike Schotman, holistisch counseler/coach.
Ik ben gevoelsmens, levensgenieter, wereldverbeteraar, enthousiasteling, (hoog) gevoelig persoon en mensenmens.

Zolang als ik me herinner wil ik de wereld verbeteren. Als 7 jarig meisje schreef ik in vriendenboekjes dat ik naar Afrika wilde om daar met de arme mensen te werken. Ook heb ik me vanaf jonge leeftijd al afgevraagd waarom we op aarde zijn. Ik wil(de) het leven begrijpen.
Ik had en heb nog steeds het gevoel dat ik met een reden op aarde ben… dat ik een bepaalde missie heb.

In 2004 heb ik mijn leven een andere wending gegeven, na mijn scheiding en heb ik besloten het roer helemaal om te gooien en ben het leven gaan leven dat ik wilde…
En voor mij begon dat met naar het buitenland gaan, in Afrika werken. Als vanzelf volgden wereldreizen maken, weer naar Afrika, meer reizen, werken op een project in Zuid- Amerika en tegelijkertijd mezelf ontdekken, spiritueel ontwikkelen en luisteren naar mijn gevoel en mijn hart.
Door te reizen en in verschillende landen te wonen, werken en ervaren, heb ik mezelf heel goed leren kennen en gemerkt dat iedereen ter wereld hetzelfde wil en dat is: Gelukkig zijn! En je ervaart geluk op je eigen manier.
Voor de één is geluk te vinden in verre reizen maken, op avontuur gaan, voor de ander is dat thuis blijven en samen zijn met familie en alles er tussen in.

Ik heb ook ervaren dat een groot deel van dit geluk al in jezelf zit, in wie je bent, hoe je tegen jezelf en de wereld aankijkt, maar vooral door hoe jij verbonden bent met wie je bent, met je essentie. En dat overtuigingen, pijn, energetische blokkades, ervaringen uit vorige levens je tegen kunnen houden om helemaal Jezelf te kunnen zijn!

Tijdens een van deze reizen ‘liep’ ik in Australië tegen de opleiding tot Holistische Counselor aan.
En volgde daar 2 jaar de opleiding tot holistisch counseler. Ik leerde mijn gevoeligheid te gebruiken en kreeg tools om anderen verder te helpen en die passen bij de manier waarop ik tegen het leven aankijk.
Sindsdien blijf ik me steeds ontwikkelen en kan deze kennis, mijn intuïtie, skills en de levenslessen gebruiken om jou beter te helpen.

Dat gevoel van verbinden met jezelf, keuzes durven maken (ook al lijkt iedereen het vreemd te vinden), luisteren naar je gevoel en dit te durven volgen, het meeste uit je leven halen, heb ik zelf ervaren, dat is wat ik steeds doe, hoe ik leef.
Ik weet hoe heerlijk dat is en dat gun ik jou ook!!

Als je het leven kan zien als één grote leerschool, dan worden ervaringen, zowel de fijne en minder fijne, ineens waardevolle momenten waarin lessen verscholen liggen.
Van de mooie ervaringen kunnen we genieten en van de minder mooie momenten mogen we als persoon groeien.

Ik blijf die optimist die gelooft dat de wereld mooier en beter wordt. En ik besef me dat deze mooiere wereld bij mezelf en bij jou zelf begint. Want door je eigen leven te verbeteren en mooier te maken, wordt je kijk op de wereld anders en dat maakt deze wereld al mooier.
Door liever te zijn voor jezelf, ben je ook liever voor de ander.
Door je eigen grenzen aan te geven, gun je de ander ook zijn grenzen.
Door je eigen ruimte in te nemen, gun je de ander zijn ruimte ook.

Wil jij gehoor geven aan jouw missie en je persoonlijk (verder) ontwikkelen, spiritueel te groeien, verbinding maken met die stralende persoonlijkheid die je bent en vanuit deze verbinding te leven.
En spreekt het jou aan dit te doen met een counselor/coach die enthousiast, liefdevol, open-minded, hooggevoelig, spiritueel met 2 benen op de grond, praktisch, humoristisch, liefdevol doortastend en eerlijk is, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Je bent van harte welkom voor een kennismaking.
Je mag me mailen -henrike@demagischekracht.nl of bellen (06-39 83 83 52) voor een afspraak!

In onderstaand gedicht geef ik mijn versie van de wereld weer,
de wereld waarin ik geloof en die ik graag samen met jou wil creëren.

Ik geloof in een nieuwe aarde,
Een aarde vol liefde.
Waarin verschillende meningen zijn wat ze zijn,
gewoon verschillende meningen.

Ik geloof in een nieuwe aarde, waarin mensen begrijpen dat verschillend zijn juist een prachtig ‘kleurenpalet’ oplevert….
Een zonnebloem zegt ook niet tegen de lavendel dat ‘zonnebloem zijn’ beter is.
Nee, ze zijn prachtig, ieder op hun eigen manier.

Ik geloof in een nieuwe aarde waarin wij elkaar liefdevol omarmen.
Omdat we beseffen dat er allemaal uit dezelfde Bron komen, dat we van het Licht afstammen..
kinderen van God, kinderen van Liefde, van het Leven.

Als kinderen van God Zelf mogen wij groeien om God Zelf te worden.
We mogen het Goddelijke in onszelf laten groeien en uitstijgen boven
onze eigen verwachtingen, overtuigingen en dat wat ons klein houdt,
zoals onze gedachten en onze angst.

We mogen zien dat we verschillend zijn en dat onze verschillen juist een aanvulling zijn op elkaar…
Waardoor er een prachtig kleurenpalet aan mensen mag ontstaan.
Elkaar aanvullend in plaats van afwijzend.
Elkaar helpend in plaats van tegenstaan.
Elkaar omhoog helpen in plaats van elkaar klein houden.
Elkaar helpen groeien in plaats van onderdrukken.

Want wij zijn ÉÉN.
Samen creëren, samen scheppen de wereld, de planeet, het Universum dat we voor ons zien.
Vol Licht, vol Liefde, vol Vertrouwen!!

Liefdevolle groet Henrike Schotman

Wil jij jouw wereld en daarmee dé wereld ook mooier maken, neem dan rustig contact op.
Een mooiere wereld begint bij jezelf!

Mijn praktijkadres is Maximastraat 1 (in Het Kantoor) in Nijverdal.

Wat anderen zeggen over Henrike:

‘Elke keer denk ik dat het klaar is en dan gaan we nóg een laag dieper, ik vind het heel fijn om weer af te spreken en gun het mezelf ook!’

‘Sinds ik bij jouw ben, stroomt het weer in mijn eigen praktijk, heel apart, maar ik ben er super blij mee.’

‘Henrike, er is weinig dat jou ontgaat volgens mij. Wat fijn hoe jij mij zo vanuit je gevoel begeleidt, het klopt precies. Ik ben op dit pad gekomen, ik móet er nu wat mee doen.’

‘Ik vind het zo fijn dat jij geen oordelen hebt. Een eerdere coach lachte me uit, bij jou kan ik alles vertellen en is niets gek.’

‘Je staat met 2 voeten op de grond en bent zo lekker nuchter. Dat vind ik mooi.’

‘Ik dacht dat het ‘zwaar’ zou zijn, maar jij houdt het heel luchtig, ondanks dat mijn ervaringen wel heftig zijn en dat is heel fijn.’

‘Ik praat normaal eigenlijk nooit veel over mijn gevoelens, maar bij jou gaat dat vanzelf.’

 

Ik neem jouw privacy serieus, hier kun je vinden hoe ik ermee omga: privacy verklaring de magische kracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *