Online programma’s

365 DAGEN ALIGNMENT FIRST 

Elke dag verbinden met JEZELF. Elke dag afstemmen wat er door jou wil ontstaan. Even je hoofd stilzetten en voelen. Elke dag die sprankel in jezelf voelen. Elke dag afstemmen op het universum. Dat is ‘365 dagen Alignment first’.

Begonnen vanuit een week voor mezelf en het heerlijke gevoel wat daaruit voortkwam. Heb ik besloten dit een jaar lang te doen. Elke dag inspiratie, meditatie, afstemmen, elke dag ‘mezelf’ uit de weg gaan. Elke dag voelen wat er wil ontstaan!! 365 dagen!!

Je ontvangt elke dag 1 mail met daarin de afstemming. Elke dag een moment voor jezelf.  Als je in de flow zit of juist helemaal niet! Als je straalt of als je ‘wind tegen hebt’. Als je het al helemaal voelt, of nog helemaal niet. Dit is voor jou!

Het resultaat is verbluffend. Elke dag een kleine stap, een momentje, JOUW momentje, MET GROTE RESULTATEN!

Is 2019 ook jouw jaar?! Dan lijkt het me super dat jij ook mee doet!

Hier kun je je bestelling voor 365 dagen ALIGNMENT FIRST plaatsen!!

 

 

LET’S LIFE VAKANTIE -DOE-BOEK 

Het Let’s Life vakantie -doe- boek is het eerste online/offline vakantie boek voor volwassenen!! Boordevol creativiteit, ideeën en momentjes voor jezelf (evt met partner en/of gezin) om je tijdens en na je vakantie heerlijk te voelen… vol energie. Waarin er ook echt tijd en aandacht voor JOU is.

Waarin jij wensen in vervulling laat gaan.

Veel geniet momentjes die je meeneemt in de rest van je leven.

Lekker sprankelen en stralen en vol energie zijn!

Wil jij dit ook? Je kan hem hier kopen!! 

en meld je svp ook aan bij de facebookgroep Let’s Life doe boek!