Ondernemers

Voel jij dat jij uiting geeft aan WIE JE BENT door jouw bedrijf?!

En wil jij vanuit JOUW ZELF iets neerzetten in deze wereld, op jouw unieke manier?!

Ik geloof dat als jij het gelooft, alles haalbaar is. Als jij vanuit jouw hart en inspiratie en afstemming stappen neemt.

 

Mijn bedrijf is ook zo ontstaan. Elke dag mag ik stappen nemen in wat ik voel en wil bereiken. Elke dag mag ik me afstemmen om te voelen wat er door mij ervaren en geleefd wil worden.

Het klinkt misschien ongrijpbaar, maar als dit voor jou geldt, zul je het herkennen.

En het mooie is. Ik kan je helpen handen en voeten te geven aan wat je voelt, zodat het niet bij dromen blijft, maar zodat jij vanuit je hart onderneemt.

Dit is namelijk een tijd waarin iedereen vanuit zijn hart mag leven en dus ondernemen.

Je ziet dat ‘nieuwetijds- ondernemers’ komen, Die het op hun eigen unieke wijze willen doen. In afstemming met wat zij van binnen voelen.

 

Al lange tijd luister ik naar het fluisteren van mijn hart. Al lange tijd neem ik acties die niet helemaal doorsnee zijn, om zo steeds weer gehoor te geven aan wat ik VOEL dat goed is. Ook als dat buiten de gebaande paden is.

En omdat ik zelf dat pad ben gegaan, en nog ga, want het houdt nooit op… wil ik mijn hand uitsteken om JOU verder te helpen. want als je dichtbij jezelf blijft, actie blijft ondernemen en persoonlijk steeds blijft groeien, groeit jouw bedrijf met je mee.

Als er persoonlijk zaken of situaties niet lekker lopen, heeft dit zijn weerslag op je bedrijf. Als je alleen werkt of met personeel.  Alles is immers verbonden met elkaar.

Ik ben degene die het beste in je naar boven haalt. waarbij gevoelens geuit mogen worden. Grote dromen bespreekbaar zijn om vervolgens praktisch te kijken naar de acties die erbij horen.

Het gaat niet vanzelf. Het vraagt actie en doorzettingsvermogen. Ik heb namelijk niet de gouden pil die alles oplost. Die bestaat namelijk niet. Je neemt altijd jezelf mee en JIJ hebt de REGIE over jouw leven.

Een combi van ‘voelen’ en actie nemen vanuit je intuïtie.

Van dromen-  naar durven –  naar doen!

 

Resultaten:

Verschillende ondernemers zijn gestopt met hun baan in loondienst, omdat ze tijdens/na het traject voor hun bedrijf zijn gaan staan.

Ondernemers die meer vragen durven stellen aan klanten, die op ‘dieper’ vlak liggen, omdat het voelt dat dit beter is.

Managers/ ondernemers die beter leiding kunnen geven aan personeel.

Omslag van ‘mee in oude structuren’ en ‘hoe het hoort’ bij bedrijven naar het aantrekken van nieuwe klanten die helemaal passen bij ‘de nieuwe ik’.

Meer vanuit ‘afstemming’ werken, omdat dit goed voelt.

Andere keuzes in loondienst maken, zodat er meer ruimte komt om hun praktijk/bedrijf meer ruimte en aandacht te geven.