Gepost op

Ik geef een feestje… en jij kan erbij zijn!

Het is al bijna weer een maand geleden dat ik vertelde dat mijn wens uit gaat komen en dat ik mijn eerste set spirituele inzichtkaarten ga uitgeven. De drukker vroeg een minimale bestelling  van 25 setjes en daarom startte ik een voorverkoop om te kijken hoe gewild de kaarten zouden zijn. Nou, binnen 24 uur waren de eerste 25 allang verkocht en ik was er ontroert van. Mijn kaarten mogen en kunnen anderen gaan helpen, ze gaan letterlijk de wereld in!

Want niet alleen werden de eerste 25 al heel snel verkocht, ook kwam er direct al een bestelling uit Australië. Wel via een bekende, maar toch. Mijn kaarten gaan internationaal! Gevolgd door vele bestellingen van bekenden en vreemden zowel in Nederland als België. Super gaaf vind ik dat, dat ik in zo’n korte tijd al zoveel mensen mag helpen met mijn kaarten. Het is een mooie bevestiging dat er vraag naar is, dat mensen behoefte hebben aan inzicht, aan boodschappen, aan spirituele gedachten en aan kleur!! Want kleurrijk dat zijn ze!

Twee weken terug was het zover, ons voorbereidende werk zat erop. Tot het laatste moment hebben we aangepast, bijgesteld, veranderd… alles voor het mooiste en beste resultaat. Een resultaat om trots op te zijn, een resultaat om jou en mezelf blij mee te maken.

Vanaf toen mocht(en) ik/wij het loslaten… de drukker zou het overnemen.

En morgen is het dan eindelijk zover en ga ik naar de drukker om ze op te halen. Ik ben benieuwd en vind het spannend hoe ze er nu in het echt uit gaan zien. Ik weet het morgen. En misschien ben jij ook erg benieuwd. En eigenlijk wil ik jou ook niet langer in spanning houden.

Daarom is er donderdagavond 24 november om 19.30 uur de lancering!

Deze vindt plaats in het Rode Kruisgebouw, Rembrandtplein 21 in Nijverdal

Je bent van harte welkom.

Als je een exemplaar besteld hebt, krijg je deze die avond.

Natuurlijk heb ik er (stiekem) wat extra besteld, zodat, als je ze nog niet besteld hebt, ze nu alsnog kan kopen en omdat ik hoop dat er veel vraag naar komt. 😉

Heb je zin om er donderdagavond bij te zijn? meld je dan even aan, door op deze mail te reageren.

En ik beloof dat ik de volgende keer weer een blog schrijf met een ander onderwerp dan ‘mezelf’!!

 

Lieve groet Henrike

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.