Gepost op

Op de valreep… elk einde is een nieuw begin

Nog even op de valreep een mail van mij.
Terwijl het buiten al donker is en er al prachtig siervuurwerk de lucht verlicht,nog even een mail van mij.
Voor de kerst ben ik er niet aan toe gekomen.
Ik hoop dat je prachtige dagen hebt gehad, gevuld met mooie ontmoetingen met familie, vrienden of dierbaren. Ik hoop dat je probeert het beste ervan te maken… zo druk of rustig als jij dat wil.

Ik geniet altijd van de familiebijeenkomsten, van mooie gesprekken en gezellig samen aan tafel. Niet iedereen vindt dat leuk begrijp ik.
Maar ik wel. Ik geniet van de band die we hebben. Ondanks dat we allemaal verschillend zijn, kunnen we heerlijk met elkaar lachen en mooie gesprekken hebben.

Terugkijkend op afgelopen jaar zijn er veel mooie momenten geweest en een aantal minder mooie momenten waarin we afscheid hebben genomen van mijn schoonmoeder en van persoonlijke dromen.
Voor mij overheersen de mooie. het samenzijn met Marcel en sinds maart ook hondje Boef, het werk in de praktijk met prachtige mensen, de band met familie en vrienden die me dierbaar is, het gevoel van vrijheid om zo mijn hart te volgen, mooie uitstapjes en reizen naar het buitenland, Ik voel me een bevoorrecht mens.
Ik geniet van het leven en probeer er telkens het beste van te maken, ook als het tegenzit en wensen niet uitkomen… dan probeer ik te kijken naar alles wat er is… en de positieve kant die dat brengt.

Elk jaar brengt een soort van nieuwe hoop met zich mee. De meeste van ons hebben goede voornemens, ik ook!!

Want elk einde is ook zeker een nieuw begin.
Zo is het soms nodig om de ene deur te sluiten, zodat een andere kan openen.

En als ik gehoor geef aan wat ik wil, dan wil ik het nieuwe jaar KNALLEND van start gaan. En knallend betekent voor mij,luisteren wat er van binnen speelt, me afstemmen op de stem van mijn hart, van mijn ziel. Want dan zit er nog zooooveel in me wat naar buiten mag komen! en ik weet dat als dit voor mij speelt, jij je waarschijnlijk hier ook wel in herkent 😉
En dus lijkt het me gaaf om het nieuwe jaar VANUIT AFSTEMMING TE BEGINNEN en jij kan meedoen:
7 januari start  ALIGNMENT FIRST. 5 dagen lang de dag beginnen met een meditatie, inspiratie om je af te stemmen met wat er door jou wil ontstaan! En jij kan GRATIS meedoen!DUS:
Wil jij het nieuwe jaar vanuit afstemming beginnen! 2019 Magisch starten?!
Schrijf je dan in voor Alignment first.
5 dagen lang afstemmen wat er door jou wil ontstaan! Jezelf ruimte en aandacht geven om te luisteren naar het fluisteren van je hart, je ziel. Om zo je leven en je bedrijf nog meer vanuit afstemming te leven.
Doe je mee? Schrijf je hier in!!

WORKSHOP MAAK JE INTUITIEVE BUSINESSPLAN VOOR 2019
ben jij die intuitieve ondernemer en wil jij 2019 met focus en aandacht voor je praktijk/bedrijf/organisatie. Dat kan tijdens deze workshop.
Er zijn nog een paar plekken vrij. Kijk hier voor meer info
Reageer als je mee wil doen!

Dan wil ik je bij deze natuurlijk ook nog een knallend uiteinde wensen… en dat al je voornemens, je wensen, je dromen en verlangens de ruimte krijgen om door jou te mogen ontstaan in 2019!!

Ik wens je toe dat je in 2019 kan GENIETEN  op de stralende dagen en ‘donkere momenten’ kan OMARMEN; omdat beide verbonden zijn met het leven. Dat je durft te luisteren naar je hart en hier gehoor aan geeft door je acties, door je ZIJN.
Gewoon omdat je dat gelukkig maakt! Ik wens het je toe!!

Sprankelende fonkels,

Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl