Gepost op

Old ways don’t open new doors

Old ways don’t open new doors…
Gisteren was het weer een heerlijke dag met workshop voor intuitieve ondernemers met als thema ‘Verkoop’.  Een heerlijke dag waarin we aan de slag zijn gegaan met de ‘verkoper’ in onszelf en alle oordelen die we daarover hebben.Tussen de middag hebben we een wandelingetje gemaakt, naar het prachtige paarse krokusveld tegenover mijn huis. Daar hebben we, tussen de krokussen, in de zon een oefening gedaan.

Een van de deelnemers zei: ‘eigenlijk moet ik een foto van je maken, zo heerlijk zittend in de zon.’ ‘

Want wie wil nou niet zo z’n geld verdienen?! Dat wil toch iedereen?!’

En ja, dat is helemaal waar! Een heerlijke dag aan de slag met gelijkgestemden! Ik mag hun verder helpen, zodat zij anderen weer verder kunnen helpen. Want stuk voor stuk hebben deze ondernemers zulke mooie dingen te bieden… Dat is toch win-win-win-win-…

De weg van ‘geld verdienen in de zon’,met doen wat ik gaaf vind! Dat is over een hobbelige weg gegaan.
‘Lang geleden’ zat ik in een relatie die niet goed was. Het voelt als een vorig leven.
Ik heb besloten er een punt achter te zetten… en daarna steeds opnieuw mijn hart te volgen. Los van wat anderen ervan dachten. Steeds opnieuw verbinding maken met MIJ, met MIJN HART, met mijn verlangens.
Mijn eigen pad (lees hart) volgen…
En dat heeft me zoveel vrijheid opgeleverd, dat doen wat mij gelukkig maakt! Dat ik dat anderen ook gun! Dát doen wat jouw gelukkig maakt!
Je eigen route bepalen in plaats van vasthouden aan alles wat ‘veilig’ en bekend is.
Het avontuur aangaan. Jouw ziel en hart ruimte geven om te ervaren. De stemmetjes die we allemaal horen, loslaten en voelen wat JIJ wil!

Old ways don’t open new doors!
Je kent het wel, als je altijd doet, wat je altijd gedaan hebt, krijg je dezelfde uitkomst. En als jij een andere uitkomst wil, moet je dus je manieren aanpassen of aanpassen hoe je naar dingen kijkt.

Niet altijd makkelijk… maar wel noodzakelijk!

Mensen veranderen vanuit pijn of passie.
Pijn, als het echt niet meer wil.
Passie, als ze al stappen hebben gemaakt en voelen dat ze bij willen dragen in de wereld en hun eigen leven creëren.
Wat wil jij?!
En ik vind het heerlijk om samen op zoek te gaan naar JOUW ANTWOORDEN, jouw wensen, verlangens en om dan te voelen welke nieuwe deuren jij wil openen!

Met mij werken kan op verschillende manieren:
Zo kun je een 1 op 1 traject bij mij volgen, waarbij we de ‘reis naar jouw hart’ gaan maken.

Je kan je inschrijven voor 365 dagen Alignment First – elke dag een mailtje om je af te stemmen voor die dag. Om de verbinding met jezelf aan te gaan. (reacties van deelnemers: ‘Eerst zag ik er tegenop om elke dag een filmpje te kijken, maar nu kijk ikuit naar de boodschap die je brengt. Het heeft mij al dichterbij mezelf gebracht.’  … ‘Wauw, elke dag een filmpje in combinatie met een persoonlijk traject, wat is dat krachtig zeg! Dat kan ik iedereen aanraden!’)

Workshops:  regelmatig geef ik workshops voor zowel particulieren als intuitieve ondernemers. Blijf via mijn facebookpagina op de hoogte.

Opstellingen: Om snel en helder antwoord/inzicht/balans te krijgen in jouw  situatie, in je vraag, je probleem. Dit kan individueel/ in groepsverband. En zowel over persoonlijke-  als zakelijke vraagstukken. Boek een afspraak.

Ik heb er zin in!

Lieve groet,

Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52