'n Cadeautje In Het Teken Van De Moeder-Energie

Misschien ben je al wel aan je weekend begonnen. Maar mijn dag was zo apart en bijzonder, dat ik het graag met je deel!

Zoals je misschien weet, is er een groep met 365 dagen ALIGNMENT FIRST  van start gegaan.

Elke dag een meditatie met wat er ontstaan mag.
Ik stem me (van te voren) af en spreek de meditaties in.
En (vaak) doe ik op de dag zelf ook mee met de meditatie van die dag.

Vanmorgen luisterde ik naar de meditatie, die gaat over het ondersteund worden door de energie van de familielijn.
Voor mij dus vanuit de moeder-energie.

Heerlijk leunend in de moeder- energie … besefte ik ineens hoe bijzonder of apart het was dat juist deze meditatie vandaag is. Het is namelijk de geboortedag van mijn schoonmoeder… en vanmorgen waren we samen om mooie herinneringen aan haar op te halen.

Het was een fijne ochtend.
en vanmiddag stond er een afspraak in de agenda met…. ‘hoe toevallig’… een moeder en dochter!!
Om samen te kijken naar de moeder – dochter relatie.
Om te kijken hoe ze hun relatie kunnen verdiepen, elkaar beter kunnen begrijpen. Zo mooi.
Met een gesprek, oefeningen en opstelling werd er zoveel meer duidelijk.
Patronen die generatie op generatie doorgegeven worden. En die nu bij deze twee mooie vrouwen mogen eindigen.
Liefdevol ombuigen naar begrip en verbinding.

Vandaag lijkt alles te staan in het teken van de moeder energie. En omdat dit natuurlijk niet ’toevallig’ is, het waarschijnlijk een thema is wat bij meer mensen speelt of aandacht mag hebben. Deel ik het filmpje vanuit 365 dagen ALIGNMENT FIRST.
HIER een cadeautje voor jou! in de vorm van toegang tot het filmpje om je te verbinden met je familie-lijn (ook voor mannen!)!
Geniet ervan.
Ik hoop dat je je lekker kunt opladen.

Wens jij ook die verbondenheid met je moederlijn, met je moeder-zijn, met de energie vanuit die vrouwenlijn, maar heb je het idee dat iets je tegenhoudt. Dat er helderheid mag komen, dat onbewuste zaken gezien mogen worden of een plek mogen krijgen. Voel je dan welkom voor een afspraak. Het is elke keer weer verbazend wat er gebeurd.

Ik wens je een heerlijk weekend!
Lekker leunen in de familie-energie… om vervolgens stevig te staan… en te leven met je hart en armen wijd open!

Vrolijke fonkels,
Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52