Follow your heart, it knows the way

Vorige week was een bijzondere week. Een week waarin bijzondere ontmoetingen plaats vonden.
Ik mocht deelnemen aan een opstelling voor Sounds of Change, wat een super bijzondere ervaring was. Veelal doordat ik mijzelf zo in het verhaal herkende.

Namelijk op jonge leeftijd al weten dat je de wereld wil veranderen en hier gehoor aan wil geven. Zowel de vraagsteller als ik voelden we dat we voor artsen zonder grenzen wilden werken. Beiden gaven we gehoor aan de roep om anderen te helpen (al werd het voor mij niet voor artsen zonder grenzen). Het was zo bijzonder om iemand te ontmoeten met zo’n zelfde levensverhaal of innerlijke roep als ik.

Voordat ik naar die roep luisterde, heb ik lange tijd het leven geleefd dat ik dacht dat men verwachtte. Niet luisterend naar mijn eigen verlangens en dromen. Gelukkig heb ik dat uiteindelijk wel gedaan… en heeft me dat een rijk leven met super veel ervaringen opgeleverd. en heb ik er zelfs mijn baan van gemaakt.

Vaak ben ik goed om er naar mijn eigen hart te luisteren… en soms ook niet. Dan hou ik me klein, ‘verstop’ ik me, maar dat is niet wat ik wil.
Ik wil er gehoor aan geven, steeds opnieuw.
Er willen dan ook nieuwe dingen ervaren worden.

Mijn dromen weten de weg, mijn hart weet de weg, zolang ik luister.

En terwijl ik kortgeleden stil was en luisterde, gebeurde er iets bijzonders.
Ik voelde ‘een roep’, een soort van zachte fluistering van een man, ‘een aboriginal earthkeeper’. Hij vroeg me om naar Australië te komen… Ik snapte er niets van. Maar ik bleef luisteren… en hij vroeg me om ’thuis’ te komen. Thuis naar de rode aarde, het rode centrum van Australië. Om daar healing te brengen. Om balans te brengen tussen de mannelijke en vrouwelijke (aarde)energie… en zo zijn er nog een aantal woorden meer die naar voren komen: ‘ divine feminine energy, healing (soul & earth), het omhoog brengen/halen vd bewustwording.
Tussen al mijn vragen van ‘waarom ik’ en ‘ hoe dan’ en ‘ kan ik dat wel’ en veel andere vragen die mijn hoofd heel snel wist te produceren… voelt het heel fijn (lees: nog veel fijner) om er wel gehoor aan te geven.

En daarom zal ik in september 2019 een reis naar Australie maken. EN JIJ KAN MEE!! Ik weet namelijk ook dat ik niet de enige zal zijn DIE DIT VOELT en dat er meer mensen aangetrokken zullen worden om mee te gaan op deze reis.
Daarom deel ik nu dit verhaal. Want als jij voelt of weet dat dit ook voor jou is, laat het me weten.
Er is verder nog niets bekend… niet de tijdsduur van de reis of de kosten etc etc.
Als je interesse hebt, laat het me weten.
Maar toch voel ik dat ik dit nu mag delen om het zaadje te planten, om het jou alvast te laten weten.
De rest volgt.  <3

Liefdevolle groet,
Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52