Je bent met een reden op aarde

Nee, het is geen toeval dat je op aarde bent. Je bent hier met een reden. Je hebt ervoor gekozen om juist NU in deze tijd hier te zijn.
 
Misschien weet je het niet bewust, maar diep in je voel je dat het klopt.
Je ziel weet het.
Je bent hier namelijk om precies dat te doen waar jij het beste in bent en wat soms ook heel spannend kan zijn: namelijk JEZELF ZIJN!
 
Jij hebt de perfecte talenten en ingrediënten meegekregen in dit leven om lessen te leren, maar ook om jouw cadeau voor deze aarde te leven.
 
Misschien voel je meer dan een ander, zie je meer, weet je dingen die je niet kunt weten. Weet je van binnen als zaken niet kloppen.
Het leven nodigt je uit om jezelf te zijn. Om je mooie kant én minder mooie kant aan te kijken en te omarmen.
Je mooie, leuke, lieve, vrolijke kant er laten zijn en laten zien is vaak makkelijk. Maar dan die andere kant, de onzekere, verdrietige, eenzame of gekwetste kant. Ook die wil graag gezien worden. Alle delen willen er graag zijn, om samen te groeien of om losgelaten te worden.
 
De aarde bevind zich in roerige tijden, wij als mensheid ook. Maar daarover hoef ik niets te vertellen. Kijk maar om je heen, voel maar in je lijf.
Daarom is het juist nu belangrijk om dichtbij jezelf te zijn. Om het licht te vragen je te beschermen. Om vanuit licht en liefde álles aan te kijken. Om met compassie en liefde naar jezelf en de ander te kijken. Om alle stukken waardoor je geraakt wordt aan te kijken alsof je liefdevol naar een klein kindje kijkt dat leert lopen of praten of fietsen.
 
Je bent juist hier, op dit moment om de aarde te helpen, om de mensheid te helpen in trilling te verhogen. Om je eigen trilling te verhogen.
Je bent hier op het juiste moment. Precies het juiste moment.
Dus ik wil je uitnodigen om je eigen vibratie hoog te houden, liefde en compassie voor jezelf en alles om je heen te voelen (ook als dat een uitdaging is). Want we zijn allemaal één, komen allemaal uit dezelfde bron.
 
Een ander afwijzen, is een deel van jezelf afwijzen. Een ander omarmen is jezelf omarmen.
Zoek gelijkgestemden en kom je er zelf niet helemaal uit of voel je dat je een shift mag maken naar de next level, voel je dan welkom bij mij in de praktijk www.demagischekracht.nl