Spirituele Inzichtkaarten

Spirituele Inzichtkaarten

Of je nu al lang bezig bent met Spiritualiteit of je nieuw bent en het interessant vindt, deze Spirituele Inzichtkaarten zijn zeer geschikt voor jou.

Koop nu in de webshop

De makkelijk te gebruiken kaarten geven je inzicht, boodschappen, bevestiging en/of die warme, lieve woorden die je net even nodig hebt!
De set bestaat uit 35 kleurrijke kaarten, die ik geschreven en geïllustreerd heb vanuit afstemming met de kosmische, universele energie, die ook wel liefde heet. In zowel de teksten als illustraties zijn van hoge vibratie die je helpen te ontdekken, te voeden, te helen, te groeien en bloeien.

Je wordt telkens gevraagd contact te maken en af te stemmen op je eigen innerlijke Goddelijke bron en deze inzichtkaarten helpen daarbij.
Jij haalt er dat uit wat je nodig hebt… het klopt altijd!
De kaarten zijn heel geschikt voor persoonlijke gebruik als wel in professionele situaties. Bijvoorbeeld voor, tijdens of na een coaching- of counselingsessie, als intentie voor een therapeutische behandeling, massage of afstemming. En vele andere situaties waarin het goed voelt voor jou! Ook als je nog nooit spirituele kaarten hebt gebruikt, maar wel interesse hebt, zijn deze kaarten goed te gebruiken.

De kaarten zijn nu te bestellen! En zijn een  prachtig cadeau voor jezelf of voor een ander.
Een set kost €24,95 excl. eventuele verzendkosten.

Ja, ik wil de kaarten!

Je ontvangt bij deze set een speciale inlogcode, die je online toegang geeft tot video’s met uitleg over de kaarten en verschillende leggingen!
Hier vind je de pagina met video’s.

WORKSHOP  de Kracht van de Kaarten

Heb je nooit eerder met inzichtkaarten gewerkt, maar ben je benieuwd en wil je dit leren en/of werk je nog niet zo lang/vaak met inzichtkaarten en wil je meer diepgang en beter leren luisteren naar je intuïtie. Kom dan naar de workshop: ‘De Kracht van de Kaarten.’
Klik hier voor data en meer informatie 

Met veel liefde en aandacht heeft Miranda Hammers het grafische deel op zich genomen. Klik hier om een kijkje op haar website te nemen: www.mirandahammers.nl

De kaarten zijn ook te koop bij The Soulsister in Amsterdam. Klik op de website om een kijkje te nemen: www.thesoulsister.nl