SOul JOurney Australië 2019

SOul JOurney – Red Centre Adventure – Australië 2019

Klik op de foto om op de hoogte te blijven…

 

Altijd al eens naar Australië willen gaan? Reizen en spiritueel ontwikkelen combineren?

Slapen onder de sterrenhemel in de outback, leren over de dreamtime en aboriginals, genieten van de prachtige groene nationale parken in het noorden, tot de eindeloze rode aarde richting het centrum van Australië.

Wil je je verbinden met jezelf én met de mensen om je heen. Hou jij van tijd voor jezelf, voor verdieping, heling, verandering en voel je, misschien op onverklaarbare wijze, dat jouw ziel je roept om mee te gaan.Weg van ‘de sleur’ om je echt te verbinden met het land, de aarde, de wijsheid in jezelf.  Dan is dit de mogelijkheid voor jou.

Zo is het begonnen…

Afstemmend op de beelden die ik zag, voel ik de aanwezigheid van een Aboriginal Earthkeeper. Hij vraagt me om ‘thuis te komen’. Thuis naar Australië, thuis naar de rode aarde en de rode rots.

En met de keus om me over te geven aan alles wat ontstaan wil.  Geef ik me over aan de roep en besluit dat ik op reis zal gaan naar Australië. Naar het rode centrum van de aarde.  En hij vraagt me dit te delen… met jou. Er zullen namelijk meer mensen ‘een roep voelen’, een verlangen hebben om naar Australië te gaan, of het verlangen om op reis te gaan…

Het is een Soul Journey… om connectie te maken met de aarde en met onze ziel. Terug naar de basis. Om balans te brengen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie; in ons zelf en in de aarde. En tevens om de vrouwelijke energie steviger te aarden in Australié rondom Uluru, zodat er een betere balans komt en de aarde naar een volgend niveau mag gaan.

Daarom is het nodig om samen te gaan. Ik weet namelijk dat er meer mensen de roep voelen om te gaan. Als jij die roep voelt, word je uitgenodigd om mee te gaan. (hoe hard je hoofd ook tettert én heel veel redenen bedenkt om het niet te doen). Vertrouw dat het klopt als je het voelt.

Ik hoor de roep en reageer. ‘Mijn’ earthkeeper roept mij. Hij vraagt jou. Kom je ook? Ga je mee?!

 

Met deze volledigverzorgde Soul Journey:

 

De reis gaat op 2 september 2019 van start in Darwin – Noord Australië. We reizen via Kakadu National Park, naar het rode centrum  via Alice Springs  naar Uluru (Ayers Rock) – dit is de heilige rots van de Aboriginals.

Tijdens de reis zullen we dagelijks een meditatie / Qigong moment houden.  

En de 4 dagen rondom Uluru zullen we workshops – meditaties hebben én tijd voor jezelf om zelf contact te maken met deze heilige rots.

Workshops/meditaties staan in het teken van de vrouwelijke energie en die te verhogen en waardoor we een betere balans brengen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie.

Wij werken vanuit onze intuïtie en zullen dus inspelen op de behoefte van de groep, we zullen meegaan op die flow en dus is de hele inhoud van workshops en meditaties niet precies te voorspellen.

 We vervolgen onze reis naar Kata Tjuta (de Olga’s bezoeken/beklimmen) en zullen in Alice Springs eindigen, van waar een ieder zijn/haar reis zelf voortzet. 

Download hieronder de volledige reisomschrijving:

download hier de volledige

omschrijving Soul JOurney Australië

De reis kost € 3333,-  (excl vlucht)

RESERVEER HIER JE PLEK!

 

 

Via facebook heb ik een besloten groep gemaakt, daar deel ik de verschillende stappen met je en blijf je op de hoogte van de reis die al begonnen is. 

Zodat we al kunnen connecten. Uitwisselen… Voorbereiden…Voor de reis die we in september 2019 daadwerkelijk gaan maken.


Lieve lichtgroet, Henrike

Ps: Heb jij interesse, wil je het volgen en op de hoogte blijven, meepraten, meehelpen, die in energie en/of daadwerkelijk mee willen reizen. Je wordt van harte uitgenodigd lid van deze groep te worden.