SOul JOurney Australië 2019

SOul JOurney – Red Centre Adventure – Australië 2019

Klik op de foto om op de hoogte te blijven…

 

Einde 2018 heb ik de keus gemaakt om alles te laten ontstaan wat er door mij ontstaan wil.

Bezig met de voorbereiding van onze vakantie, vliegen ‘Plaatjes’ van Uluru kwamen mijn gedachten binnen? Australië?! Moet ik naar Australië?!

Afstemmend op de beelden die ik zag, voel ik de aanwezigheid van een Aboriginal Earthkeeper. Hij vraagt me om ‘thuis te komen’. Thuis naar Australië, thuis naar de rode aarde en de rode rots.

En met de keus om me over te geven aan alles wat ontstaan wil.  Geef ik me over aan de roep en ga op reis naar Australië. Naar het rode centrum van de aarde. 

En hij vraagt me dit te delen… met jou. Er zullen namelijk meer mensen ‘een roep voelen’, een verlangen hebben om naar Australië te gaan, of het verlangen om op reis te gaan…

Het is een Soul Journey… om connectie te maken met de aarde en met onze ziel. Terug naar de basis. Om balans te brengen tussen de mannelijke en vrouwelijke energie; in ons zelf en in de aarde. En tevens om de vrouwelijke energie steviger te aarden en naar een volgend niveau te helpen gaan.

Ik ga niet alleen. Ik weet namelijk dat er meer mensen de roep voelen om te gaan. Als jij die roep voelt, word je uitgenodigd om mee te gaan. (hoe hard je hoofd ook tettert én heel veel redenen bedenkt om het niet te doen). Vertrouw dat het klopt als je het voelt.

Ik hoor de roep en reageer. ‘Mijn’ earthkeeper roept mij. Hij vraagt jou. Kom je ook? Ga je mee?!

Ik zal niet als enige de ‘leiding nemen’ en daar ‘dingen doen’, zoals meditaties, alignments, energiewerk, ceremonies. Voel jij je geroepen om ‘een leidersrol’ te vervullen en dat jij daar ook iets te doen hebt, dan nodig ik je van harte uit dit met me te delen. 

Wil je geen ‘voortrekkers-rol’, dat is oke. Iedereen draagt op zijn eigen manier bij aan deze reis. JIJ OOK!

De reis zal in september 2019 daadwerkelijk plaatsvinden. Binnenkort worden data bekend.

We beginnen in Darwin – gaan via Kakadu National Park – onze weg naar Alice Springs  vervolgen – om door te reizen naar Uluru. Daar zullen we een aantal dagen verblijven voor ‘ceremonies’ – en vervolgens Kata Tjuta (de Olga’s bezoeken/beklimmen). 

 

Via facebook heb ik een besloten groep gemaakt, daar deel ik de verschillende stappen met je en blijf je op de hoogte van de reis die al begonnen is. 

Zodat we al kunnen connecten. Uitwisselen… Voorbereiden…Voor de reis die we in september 2019 daadwerkelijk gaan maken.


Lieve lichtgroet, Henrike

Ps: Heb jij interesse, wil je het volgen en op de hoogte blijven, meepraten, meehelpen, die in energie en/of daadwerkelijk mee willen reizen. Je wordt van harte uitgenodigd lid van deze groep te worden.