Gepost op

In verbinding met JeZelf

In verbinding met JeZelf

Lief mens, ik mag je er vandaag aan herinneren dat je een ziel bent, gekomen naar aarde in een mensenlichaam.
Je bent onnoemelijk groot, zoveel groter dan je je kan voorstellen. Je kan dit voelen in je hart. Je lichaam is het voertuig van je ziel, om de unieke aardse ervaring op te doen.
Een ieder van ons is geprogrammeerd om te verlangen naar ‘thuis’ naar een groter iets. Het verlangen ergens bij te willen horen, van waarde te zijn.
We zijn ieder met verschillende redenen naar aarde gekomen. Sommige om te spelen, anderen om de weg vrij te maken, weer anderen om het licht op de plek te houden, of om uit te rusten van de vele levens die geleid zijn. Wat jou reden is, daar weet jij het antwoord op, of dat ben je misschien aan het ontdekken.

En om het ‘moeilijker’ te maken, hebben we toen we naar aarde kwamen ermee ingestemd dat we onze lessen, onze missie, onze bijdrage zouden vergeten.
Je zou in een lichaam komen en die drang van binnen zou je ertoe aansporen ‘op zoek’ te gaan naar je missie, je bestemming, JeZelf.
Het leven nodigt je uit jezelf te ontdekken en steeds weer de mooiste versie van jezelf te creëren, door dat te doen waar je blij van wordt.
Maar dat gaat niet voor iedereen altijd vanzelf. Door je levens heen heb je veel meegemaakt wat opgeslagen ligt in je energetische systeem, zowel positieve als negatieve ervaringen. Dit kan soms zwaar voelen, of als beschermingslaag of als beschermingsmuur. Als jij voelt: ‘Dit kan anders’ of ‘zo wil ik het niet langer’, dan mag je actie ondernemen; het is je innerlijke roep om je aan te sporen actie te ondernemen en te veranderen.

Je gevoel dat het anders kan, is ook zo, want binnenin een ieder van ons zit die sprankel, die vonk die verbonden is met al wat is. Die sprankel die gewoon wil ZIJN, die wil ZichZelf ervaren.

Je mag vanuit dat plezier en die passie leven. Je mag blij en vrij zijn. Dat is wat het leven je toewenst. Je hoeft niet te lijden.
8 -8- 16 is weer een speciale poortdag, waarin er een nieuwe frequentie naar aarde komt, een nog hogere trilling. Je energie wordt telkens hoger en lichter. Je innerlijke licht wordt steeds krachtiger.

De dagen rondom zulke poortdagen kunnen als onrustig worden ervaren, licht in je hoofd, het gevoel dat je er niet bij bent. Of ‘oude’ pijnen die kunnen omhoog komen, een onrustig gevoel dat gezien wil worden, omarmd, of bedankt mag worden om vervolgens los te laten. Er kan dan steeds weer meer ruimte ontstaan om die goddelijkheid die je bent toe te laten!!
Je bent prachtig op weg! Alleen al door hier te zijn! Voel dat maar! Je hebt al zoveel gedaan, zoveel ervaren, zoveel bereikt!
Je bent een prachtig mens. Dat vergeten we heel vaak tijdens de reis die leven heet!
Het gaat niet om die eindbestemming, want die is voor iedereen hetzelfde, het gaat om hoe jij de reis ernaar toe voor jezelf inkleurt!!

Je mag je telkens weer verbinden met JeZelf, met je goddelijkheid,met je ZIJN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.