Hoe ben jij het nieuwe jaar begonnen?

Dag mooi mens,

Officieel ‘mag’ het niet meer, jou een gelukkig nieuw jaar wensen. Maar ik doe het toch, aangezien dit mijn eerste schrijven dit nieuwe jaar is 😉 (en ik jou gewoon het beste wens, ook als dat afwijkt van ‘hoe het heurt’).

Ik wens jou stralende dagen en 1000 genietmomentjes, ik wens je dat je lieve mensen om je heen hebt op dagen dat je straalt en op de dagen dat je baalt. Ik wens dat jij je emoties, angsten en zorgen durft te delen en ze niet op hoeft te sluiten in je hart. Ik wens dat jij ook je positiviteit, liefde, licht en kracht durft te delen. Ik wens je toe dat je mee kan bewegen op de golven van het leven, die soms hoog, soms laag zijn, die je soms in verwarring brengen en soms doen surfen. Ik wens je toe dat je in de spiegel kijkt en blij bent met wie je ziet. Ik wens je een glimlach op je mond én in je hart.
Ik wens je toe dat je keuzes durft te maken die dichtbij jezelf liggen. Ik wens je toe dat jij je hart durft te volgen en je ziel vrijheid en ruimte geeft je te leiden. Ik wens je toe dat je de verbinding met je ziel voelt en met de bron waaruit je komt.
Ik wens je toe dat je terugkijkt en dankbaar kan zijn en vol vertrouwen vooruit kijkt, stappen zet die bij jou passen. Ik wens je een magisch 2021 toe!

Bovenstaand plaatje kreeg ik doorgestuurd van een vriendin. Zo mooi, want op het moment dat ze het doorstuurde zat ik even in een cocconnetje. Het maakte me blij, het voelde als een uitnodiging om uit de cocon te komen en m’n aandacht te richten op wat ik in 2021 graag wil. En die antwoorden zitten binnenin 😉

Heb jij goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar?
Ik wel. December vind ik altijd een mooie maand om terug te kijken. Januari van de goede voornemens. 
Om de goede voornemens vol te houden, merk ik dat het wel beter is om daadwerkelijk tijd vrij te maken ermee bezig te zijn. 
Eén van mijn goede voornemens is gezonder leven, dwz gezonder eten, meer bewegen en daarmee een paar kilo’s af te vallen.

Daarnaast is het mijn goede voornemen om ook met mijn praktijk nog weer meer te groeien net als in de samenwerking met Jacqueline. Dat we veel mensen kunnen helpen met werkgeluk en organisatie opstelingen om helderheid en inzicht te geven. Want daar worden we blij van.

Vanmorgen luisterde ik een filmpje opgenomen  in mijn 365 dagen Alignment first programma dat gaat over het volgen van je passie. Dat het volgen van je passie je energie geeft en als je je passie telkens binnenin je houdt, er niet naar luistert dat dat een soort van frustratie oplevert.
Je ziel (of jij) weet ergens diep van binnen dat er meer in je zit. Dat wil er graag uit.
(klikt misschien gek, maar ik zelf kreeg er weer inspiratie van om het vervolgens weer door te sturen aan jou).
Want je hart volgen doe je eigenlijk alleen maar voor jezelf… jij wordt er gelukkig van. Je hoeft er niets mee te bereiken, alleen dat je eigen leven leuker wordt. Het klinkt zo egoïstisch misschien. Maar het maakt het ook haalbaar en overzichtelijk. Je hoeft het niet voor iemand anders te doen. Geen grote doelen aan te hangen, gewoon voor jezelf, omdat jij er een leuker mens van wordt. Dat jij vervolgens anderen inspireert, dat is een gevolg, niet het doel 😉  
Volg jij jouw passie al? Ik ben benieuwd. Wil je met me delen wat je doet en hoe jij jouw passie volgt?


Wordt 2021 jouw jaar?!!
Het jaar waarin jij voor JOU kiest en jou HART volgt.
Wil jij uit jouw cocon komen en graag die vlinder worden. Je vleugels uitslaan en vliegen.

Daar word ik blij van en het is mijn passie je daarbij te helpen!

Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen:

1 op 1 – alle aandacht voor jou
<3 Voel je welkom bij mij in de praktijk. Voor een persoonlijk traject: de reis naar je hart om steeds weer vanuit die afstemming met je ziel te kijken wat jij wil. Om jouw hart te volgen, naar jouw ziel te luisteren en jouw mooiste leven te leven. Voel je een JA, reageer dan op deze mail met ‘aanmelden voor intake gesprek’. 

online prgramma
<3 Als jij als voornemen hebt om elke dag (of vaker) een momentje voor jezelf te nemen om écht te luisteren naar wat jij wil, of om tijd te nemen om te mediteren, dan is het 365 dagen Alignment First programma ook iets voor jou. Elke dag ontvang je een mail met meditatie, opdracht, quote, inzicht of oefening om je telkens in contact te brengen met jezelf, je ziel en wat jij wil.
Ik help je graag om je een stap makkelijker bij je doel te brengen. Daarom krijg je tot 18 januari (blue monday 😉 50% korting op dit programma.
Je betaalt 166,50 ipv €333,- 

online ontmoeting: Verbinden in licht en liefde
<3 20 januari 9.30 – 11.30 uur Ben jij toe om je te verbinden met jezelf en met anderen vanuit je hart. Weer lekker in afstemming te zijn met de licht en liefde vanuit het universum. Een momentje voor jezelf waarop alles er mag zijn – waarbij we ‘de angst loslaten’ en ruimte maken voor ons zelf.  20 januari komen we online samen. En het belooft fijn te zijn. Wie mijn bijeenkomsten kent, weet dat ik me altijd laat leiden door wat er mag gebeuren. daardoor is elke bijeenkomst anders. Meld je hier aan.
Kosten € 20,- (2e persoon gratis). 

Kun je de 20 januari niet, dan is 10 februari ook een mogelijkheid.

Dus ook in 2021 ben ik er weer om mensen te helpen de verbinding te maken om vanuit hart en ziel te leven. Om hun hart te volgen. Om hun mooiste zelf te worden. Om mee te bewegen op de golven van het leven. Om los te leren laten wat niet langer dient en te omarmen wat je niet kan veranderen. Om keuzes te maken die bij je passen. 

Op jouw geluk!

Vrolijke sprankels 

Henrike Schotman