Ervaring van een opstelling

‘Goh, als ik hier sta, dan voel ik mezelf eigenlijk heeel goed!’ ‘Heel anders dan ik mezelf nu van binnen voel.’
Ze stond in een opstelling op de plek van ‘ik’ (van haarzelf dus). Wat apart. Wat fijn! Ze was er verbaasd over…de IK in de opstelling voelde namelijk heel anders dan hoe zij zich voelde toen ze de praktijk binnenkwam! (en ook anders dan hoe ze zich de laatste tijd heeft gevoeld)

Ik herkende het gevoel, omdat ik het zelf ook eens heb gehad toen ik een opstelling met mezelf deed. Het stroomde niet, ik voelde me niet zo lekker in mijn vel en had last van allerlei onrustige gevoelens. Ik was er wel klaar mee en  besloot toen er in een opstelling van een afstandje naar te kijken. Zodra ik op de plek van mijzelf ging staan voelde de ‘ik’ gewoon vrolijk en happy en prima in haar vel! Een vertrouwd en heel fijn gevoel! Het verbaasde mij destijds net zo als het deze client nu verbaasde.

Want opstellingen gaan over die ‘onderstroom’, niet over de gedachten in je hoofd, die heel vaak de overhand nemen. Het gaat over ‘je gevoel’ over, over die diepere laag waar het (wat mij betreft) echt om gaat.
Ons hoofd zit soms in de weg en gooit allerlei gedachtes op, die dan aan de haal kunnen gaan met je gevoelens! 

Naast die gedachtes is er natuurlijk veel gaande in ‘het collectief’. Op energetisch niveau. Waarbij wij op allerlei vlakken geraakt worden en onze diepste angsten en pijnen de kop opsteken.

Ik ben ervan overtuigt dat we met z’n allen naar ‘een hoger plan’ gaan en ik voel dat ik bij mag dragen aan het verhogen van het bewustzijn. Door je eigen emotionele ballast op te ruimen én door in je kracht te gaan staan en naar je binnenste te luisteren. Door jouw eigen unieke weg te bewandelen.

Een innerlijke reis of een familie opstelling geeft mooie inzichten.
Wil jij ook aan de slag met jezelf  of ook een opstelling ervaren? 
Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. 
Je bent van harte welkom.

Vrolijke groet,

Henrike Schotman


www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52