Clearing/healing voor als je last hebt van de 'onrust in de lucht'...

 

Nog even op de valreep voor het weekend, omdat ik je een heerlijk weekend gun…
Als je heerlijk in je vel zit, alles in de flow gaat en je je blijdschap wel van de daken kan schreeuwen…  (dan mag je helpen in onderstaande ‘healing’/çlearing’ of gewoon niet verder lezen en ervan blijven  genieten…  ik wens je alvast een heerlijk weekend.

Maar als je merkt dat je de laatste dagen veel piekert, dat de energie onrustig of zwaar voelt, dat er veel in beweging is en je misschien niet precies je vinger kan leggen op wat er is, lees dan deze mail verder. Ook handig als je super gevoelig, hsp-er  of intuïtief gevoelig persoon bent; dan voel je dit waarschijnlijk ook.
Op dit moment is er ‘veel onrust in de lucht’. Er mag weer veel ‘geshift’ worden. Veel zwaar voelende energie komt vrij. Energie die onrust brengt. Die niet prettig voelt. Je weet misschien niet waar het vandaan komt of wat het is.

Maar dit moment vraagt om tijd voor jezelf te maken.
Om aandacht te hebben voor jezelf.

Wat je kan helpen; wat mij altijd helpt is het volgende.

Ik grond mezelf. Dat betekent dat ik de aandacht op mijn voeten leg. Boomwortels vanuit mijn voeten de aarde in laat gaan, steeds dieper en dieper. Totdat ik het gevoel heb dat ik stevig sta.

Dan zeg ik, alles wat niet van mij is, laat ik los.
Ik voel dan altijd dat heel veel los laat.
Ik vraag de engelen, de lichtmeesters het mee te nemen. Je kan het ook in  het vuur gooien (die je in gedachten brandt), je kan in gedachten (of echt) een douche nemen en alles van je af spoelen en dan zien hoe het in het putje verdwijnt.

Waar het om gaat is dat jij ruimte maakt voor jouw zijn.

Je hoeft de energie van de ander niet te dragen. Hij of zij heeft er recht op het zelf te dragen. Je helpt de ander er niet mee. Hoe lief bedoelt ook. Je ‘beperkt’ de ander door het over te willen nemen.

Merk je dat na deze oefening de omgeving waarin je bent nog ‘zwaar’ of onrustig aanvoelt. Dan kan je in gedachten grote lichtpilaren naar de ‘hemel’ neerzetten. Je kan de aarde, de engelen en lichtmeesters vragen om ‘overtollige’ energie te zuiveren. Om zware energie mee te nemen en te transformeren naar liefde en lichtheid.

De energie van dit moment vraagt er gewoon om.
Er mag weer meer licht en ruimte komen.

Als ik het voel weet ik zeker dat er heel veel mensen meer zijn die dit voelen. Daarom nog even voor het weekend en heerlijke reiniging. Zodat jij energetisch ‘schoon’ het weekend in kan.
Vrij(er), lichter en liever voor jezelf en omgeving.

Verbind je vervolgens maar met de liefde binnenin, met je sprankels, met je licht. En steek je innerlijke vuurtje maar aan of laai het vuur op!
Hahaha. Geniet ervan.

Sprankels worden steeds meer fonkels!!

Daarom fonkelende groeten jouw kant op,
Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52