Gepost op

Dag mooi mens,
Hoe gaat het met jou?
Kun je een beetje meebewegen in deze tijd?
Volg je het nieuws op de voet of ben je vol vertrouwen dat er ook mooie dingen gebeuren.

De crisis is al een poosje gaande en bij mezelf merk ik dat ik aan het meebewegen ben. Eerst toch wel een beetje paniek, het gevoel te willen gaan hamsteren, terwijl ik van binnen toch ook die rust voelde, dat vertrouwen.

Ergens vind ik het ook iets fijns hebben. Tijd om naar binnen te gaan. Terug naar de basis waar alles om draait.
Natuurlijk vraagt het flexibiliteit van een ieder van ons. 
Zo ontstaan er mooie dingen en reiken we elkaar de hand (op afstand ;-), maar zijn er ook minder mooie dingen…

Dat is steeds weer in het leven. En dan is het de kunst hoe je ermee omgaat.
‘Moet je doorgaan’? Leg je de lat hoog voor jezelf of kun je ‘meebewegen’ met wat is.

Speciaal voor deze tijd heb ik een filmpje opgenomen. Een moment om (weer) in contact te komen met je vertrouwen. Klik op onderstaande foto voor het filmpje. Kies je voor angst of voor vertrouwen?

Verbinden/ Verbindingen

Nadat een aantal opdrachten niet doorging, werd het tijd om ‘mee te bewegen’, om te kijken hoe nu verder?

Ineens was daar ruimte voor een aantal leuke samenwerkingen!!

Natuurlijk werkte ik al samen met Jaqueline en samen hebben we een super toffe online workshop gecreëerd: BALANS : prive/werk/ JIJ! Vind jij het ook een uitdaging om de balans te vinden in deze tijd? Heb jij behoefte aan meer ruimte en tijd voor jezelf,maar weet je niet zo goed hoe? Dan willen wij je van harte uitnodigen voor deze workshop.
De workshop wordt regelmatig aangeboden, zodat er vast een geschikt moment te vinden is. Benieuwd? Klik hier voor meer info!

Online LACHSESSIE
Al heeeul lang willen Allison en ik graag samen een LACHWORKSHOP verzorgen. Het kwam er maar niet van… maar nu is het dan zover!! 
Zaterdag 25 april om 11 uur is het zover. Even lekker lachen… gewoon ongedwongen, omdat lachen zo heerlijk is! Je wordt er zo vrolijk van!! En juist in deze tijd is dat toch fijn?! Doe je mee??!
Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden!

Omdat deze tijd vraagt om in contact te blijven met JEZELF, om zo ‘mee te shiften’ naar een volgend bewustzijnsniveau, heb ik besloten het 365 dagen Alignment First deze periode nogmaals tegen een verlaagde prijs aan te bieden.
‘Alignment’ betekent ‘in lijn komen met…’ , je afstemmen, contact maken met je ziel. Elke dag een moment voor jezelf nemen.
Met dit programma ontvang je elke dag een email, met daarin een meditatie/ visualisatie, een oefening, muziek of inspiratie, zodat je steeds weer contact maakt met JOUW ZIEL, jouw licht, jouw liefde en wat jij wil. Een moment van rust, van inspiratie, van opladen, van verbinden met jezelf. 
Klik hier voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen.

Loop je helemaal vast? Knaagt er iets bij jou van binnen en wil dat maar niet weggaan? Heb je het gevoel dat er iets moet veranderen of ‘shiften’? Ben je klaar om naar ‘the next level’ jou te gaan, jouw ruimte in te nemen, 5D te omarmen en klaar te staan om anderen te helpen de shift te maken? Plan dan een 1 op 1 afspraak door op deze mail te reageren.

We hebben contact via videobellen of in de praktijk ( we kunnen voldoende afstand houden).
‘If you wait for the perfect moment to change, you’ll keep waiting.’

Op jouw geluk!

liefdevolle groet,
Henrike Schotman

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *