Gepost op

Wees jezelf … er zijn al anderen genoeg

Lieve, mooie jij,
Wat ben je uniek, wat ben je speciaal…
Heb je het zelf wel in de gaten, of blijf jij jezelf vergelijken met de ander??
De ander waarbij het lijkt of het allemaal voor de wind gaat, waarbij het gras misschien wel groener lijkt.
Maar geloof me, ieder mens komt op zijn of haar weg dingen tegen, moeilijkheden, problemen, situaties die niet fijn voelen, ziekte, verlies van baan, mensen verliezen, dromen die niet uitkomen.
Het is niet dat de ander het mooier heeft of beter. Allemaal hebben we unieke levens waarin we onze eigen lessen mogen leren. En dan is het de manier waarop we er mee omgaan, die ons krachtig maakt of juist stil doet staan.

Het is beter om jezelf niet met een ander te vergelijken, maar met jezelf.
Vergelijk eens met een jaar geleden, een paar jaar geleden en misschien zelf vorige week.
Hoe was je toen? Hoe stond je toen in het leven? Ben je sindsdien veranderd? Gegroeid? Of was er toen iets wat je deed, wat je geweldig vond en is dat gevoel weggeëbd?

Door naar jezelf te kijken, kom je er waarschijnlijk achter dat het helemaal zo slecht nog niet is. Dat je beschikt over prachtige kwaliteiten, dat je veel liefde en aandacht aan anderen geeft.
Je bent een prachtige Ziel, een prachtig mens.
En merk je dat je niet blij bent waar je nu staat, dan mag je actie ondernemen. Soms gaan dingen vanzelf beter.. en soms ook niet.

Het mijn wens dat iedereen en dus ook jij in aanraking komt met je eigen essentie, de mooiste versie van jezelf wordt! Zodat je vanuit die zachtheid, kracht en liefde kan leven.
Dat je uit je hart leeft, je talenten benut en jezelf durft te zijn. Dat je durft te staan en stralen…
en zo bijdraagt aan een mooiere wereld.

Zou jij dit ook wel willen? Maar weet je niet hoe of hou jij jezelf nog tegen?
Maak dan nu een afspraak voor gratis een inspiratiesessie, we kijken dan waar jij staat, waar je naar toe wil en welke stappen je mag zetten of wat je misschien tegenhoudt… en mogelijk kan ik in het proces iets voor je betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.