Gepost op

Leven of Overleven

LEVEN OF OVERLEVEN?
Hoe leef jij het leven? LEEF je het leven? Ben je bewust dat jij de schepper bent van je eigen leven? Durf je tijd te nemen om te reflecteren, door naar je hart te luisteren? Laat jij de mooiste, liefste, zachtste versie van jezelf zien en durf je de wereld al te verlichten met jouw liefde, kracht en wijsheid?

Of ben je misschien nog aan het OVERLEVEN? Wachten op goedkeuring van een ander? Je aanpassen omdat je er graag bij wil horen? Je nog mee laten slepen in de drama van jezelf en anderen? De woorden goed en fout komen nog veel voor in je gedachten, in je taalgebruik.

Dit is een tijd van verandering, van bewustwording. De wereld wordt naar een hoger plan getild. Je ziet de veranderingen overal om je heen. Kinderen die nu geboren worden zijn steeds gevoeliger. In grote conflicten komt nu meer saamhorigheid en wordt vaak het tegenovergestelde bereikt dan wat de bedoeling was. Steeds meer mensen lopen vast in systemen.
Het is een tijd van loslaten… oude patronen, vooroordelen, oude wonden, overtuigingen, onze angsten. Dat is een stukje ego, dat we opzij mogen schuiven, dat we mogen leren loslaten.
We mogen leren luisteren naar ons hart, naar de liefde die in ons zit, naar de verbondenheid met het leven die we ten diepste voelen. Want wij zijn wezens die altijd zullen zijn. Onze ziel is hier om lessen te leren en zal altijd voortbestaan. Misschien niet in dit lichaam, maar wel in essentie.

En die essentie van wie JE BENT, die mag meer naar voren komen. Want die essentie is liefde, licht, vertrouwen… dat is ZIJN… JEZELF ZIJN…

Henrike Schotman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.