Gepost op

Je innerlijke roep

Voel jij (diep) binnenin je de roep van je Ziel? Of de roep van het universum die je vraagt om ‘je missie’ te leven, je passie te volgen?
Voel je het verlangen om meer Jezelf te zijn, om je uniekheid er gewoon te laten zijn, of misschien er wel krachtiger en stralender te laten zijn.
Voel je het verlangen om dat te doen waar jij blij van wordt in werk, relatie of voor jezelf?

Grote kans dat als jij deze innerlijke roep herkent, dat je een ‘lichtwerker’ bent. Je bent een ziel die ervoor gekozen heeft om ‘licht en liefde’ op deze aarde te brengen. Op een onbewust niveau doe je dat al, gewoon door op aarde te zijn. Maar bij velen van ons is het tijd geworden die innerlijke roep nog meer uit te dragen en nu ook echt in ‘de praktijk’ te brengen, om het handen en voeten te geven, te leven, te zijn.

En dat mag je op jouw eigen unieke manier doen. De een zal de drang voelen om een opleiding te doen of andere baan te zoeken, de ander merkt dat er ‘iets’ niet meer klopt en gaat ‘op zoek’ naar zichzelf, weer een ander voelt zich ineens aangetrokken tot Spiritualiteit of meer persoonlijke ontwikkeling, een ander wil weg… alles achter zich laten en opnieuw beginnen.

Je ziel zal je prikkelen, testen, uitdagen.
Soms weet je niet waarom je iets voelt, maar voelt het gewoon goed om er naar te luisteren.
Dit zijn allemaal fluisteringen van de ziel om je op de juiste weg te brengen, op jouw missie, op dat wat in je blauwdruk al vast ligt.
Je hebt een uniek set talenten mee gekregen die je in mag zetten… en je hebt iets in je waar jij super blij van wordt, wat je nooit verveelt. Dat is de perfecte combinatie om jouw missie te vinden, jouw passie te doen en aandacht te geven.

Het kan iets kleins zijn, het kan groot zijn.. het maakt niet uit. Je mag op weg gaan. Je mag stap voor stap ontdekken, doen en neerzetten.
Het universum vraagt je om niet klein te blijven, om je vooral niet terug te houden, maar om in volle kracht en overtuiging dat te doen waar jij blij van wordt!!

Want gelukkig zijn en dan dankbaar zijn voor wat je hebt, is de hoogste staat van Zijn! en daar mogen we met ons allen naar toe… met de hele aarde, het hele universum.

Ga je mee?
Ben jij er klaar voor om in je kracht te staan? Om je licht te verspreiden? Om de wereld mooier, liever, krachtiger te maken?
Als jij er klaar voor bent, neem dan contact met me op…. Want ik ben er klaar voor om jou naar die volgende fase te helpen… nog groter, nog lichter, nog liefdevoller… Dát omarmen en dan te ‘ankeren’ wat jij hier te doen hebt! <3 Ik steek mijn hand uit, jij mag hem vastpakken, dan gaan we samen vliegen! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.