Gepost op

Het is tijd, de wereld heeft JE nodig!!

‘Ik voel dat de wereld aan het veranderen is en dat de wereld licht en liefde nodig heeft’, zei een liefdevolle, bescheiden vrouw kortgeleden bij mij in de praktijk.
Een bescheiden vrouw, zich bewust van een aantal van haar kwaliteiten, maar nog (te) voorzichtig om ermee naar buiten te komen.
‘Ik voel dat ik het in me heb, en gehoor geven aan dit gevoel, is belangrijker dan al het andere!’
Mijn hart maakt een sprongetje want ook ik herken dit gevoel maar al te goed. En niet alleen bij mezelf, maar hoor het ook van andere mensen die ik op mijn pad en in de praktijk tegenkom!

Die innerlijke roeping, je innerlijke stem. Het lijkt dat je een deel van jezelf ontkent of weg moet stoppen als je er geen gehoor aan geeft. Het lijkt vanuit diep van binnen te komen… en vroeg of laat kun je niet anders, het MOET eruit, je MOET er iets mee doen!!

Dit is de stem van je hart, je ‘IK BEN’, je ZIJN!
Het stukje ZIJN dat met een reden naar aarde is gekomen.
Misschien heb je gemerkt dat niet iedereen in je omgeving zich hierin herkent, maar als dit voor jouw geldt, weet je precies wat ik bedoel!!
Dat ZIJN in jouw is uniek, van jou is er maar één… en er zal ook nooit meer iemand als jij komen.
Het kan eenzaam voelen, maar waarschijnlijk heb je mensen om je heen waarmee je je diep verbonden voelt; Het kan eng zijn om die stap te nemen, om echt te gaan luisteren naar die stem van binnen, maar jij bent daarin niet de enige.
Of misschien heb jij al lang naar die roep geluisterd, je hebt al heel wat stappen gemaakt en staat al wel stevig, maar je hebt het gevoel dat er nog meer in je zit, je wil graag nog een laag dieper, het nog meer uitdragen… er nog meer voor gaan staan.
Herken jij je hierin? Hoera!!

Het is nu tijd om gehoor te geven aan die roep van binnenuit!! Het is tijd om het licht en de liefde in jezelf (nog verder) te vergroten en omarmen, vanuit je kracht te staan en daarmee je leven te veranderen.
En door bij jezelf te beginnen, jezelf nog meer vrijheid te geven, toe te staan helemaal te stralen en schijnen van binnenuit, kun je de wereld ook veranderen!!

Want het klopt, de wereld is aan het veranderen, er is veel onrust in de wereld. Maar al deze onrust mag naar boven komen om gezien, gehoord, erkend en geheeld te worden. Want vanuit chaos kunnen nieuwe dingen ontstaan… niet wanneer alles vlekkeloos verloopt.
Dus lief mens, waar wacht jij nu nog op? De wereld heeft je nodig! Wees zelf de verandering, die je graag zou willen zien!! En durf je hart te volgen! <3 Liefs Henrike

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.