Gepost op

Her-Inner wie je bent

Hoe is het voor jou? Heb jij al contact gemaakt met dat plekje in jezelf waar het altijd rustig is, waar licht en liefde de boventoon voeren?
Deze plek hebben we allemaal in onszelf, maar velen zijn op zoek buiten zichzelf naar antwoorden, naar een soort bevredigend gevoel als er iets mist… en ook ik zelf maak me daar nog wel eens schuldig aan.

Als we als Ziel naar aarde komen, maken we de afspraak om ‘de herinneringen van thuis te vergeten’. Daar waar je bent verbonden met Al wat is. Door dit te vergeten blijft er in ons een soort leegte achter, iets dat we graag opgevuld zien.
Daarom gaan we ‘op zoek’ naar wie we zijn en wat we willen. En misschien geldt dat ook wel voor jou.

Maar de antwoorden wie je bent, zitten in jezelf… in dat plekje in jezelf dat vol is van licht en liefde.
Door opvoeding, normen, waarden , opvattingen van anderen of overtuigingen over jezelf, is dit plekje misschien nog wel een beetje verborgen. Of geloof je misschien niet dat dit ook voor jou is weggelegd. Maar je mag van mij aannemen, dat als jij contact maakt met Jezelf, met dat wat zich binnenin jou bevindt, dat dat heerlijk voelt… een soort thuiskomen.

Mogelijk word je emotioneel, omdat je het zo gemist hebt. Mogelijk wil je dansen, zingen en springen, mogelijk wil je alleen maar ZIJN… Je hebt niets anders nodig.
Dat is het contact met je Ziel lief mens. Je mooie prachtige Ziel die niets anders is dan licht en liefde. Die niets liever wil ZIJN dan licht en liefde… Je weet het, ik voel het!
Sta het maar toe, hou je maar niet meer klein. Durf het uit te stralen.. en zo een stukje Hemel op Aarde te creëren!

liefs

Als je hulp nodig hebt om je te Her-Inneren wie je werkelijk bent,
klik dan hier voor de mogelijkheden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.