Gepost op

Geef jezelf de ruimte (of neem je eigen ruimte in ;-) )

Geef jezelf de ruimte

 

Voel jij ook die innerlijke drang of verlangen om bij te dragen aan een mooiere wereld?

Voel of WEET je ( op onverklaarbare wijze) dat je met een SPECIALE  reden op aarde bent gekomen?

 

En voel je dat NU de tijd is om hier actie op te ondernemen? Nou dan ben je hier aan het goede adres!

 

Het is heel apart, maar de inzichten volgen elkaar in korte tijd op. Is het ene nog niet geland, dan BAM staat het volgende alweer voor de deur… Iets wat gezien wil worden. En omdat het mij helpt inzichten van anderen te lezen en daarmee verder te kunnen deel ik mijn eigen ervaringen ook van harte met jou.

 

Je hebt misschien bemerkt dat ik de laatste keren al benoemd heb dat er bij mij van binnen iets veranderd is. En dat is ook zo. En dat blijft ook zo!

Er is een soort van knop omgegaan die enorm bijdraagt aan de positieve flow.

 

Het gaat over ‘je eigen leven creëren’.

Een poos geleden heb ik toch dat ‘intense gesprek’ gehad met het universum? Weet je nog, waarbij ik aangaf dat als ik ‘dit’ werk voor hen moest doen, zij maar voor mensen op mijn pad zouden zorgen?! Hahaha. Nou dat werkt hoor.

 

Daarnaast is het mijn overtuiging dat ‘het leven’/’het grote bewustzijn’/’god’ zichzelf wil ervaren door alle verschillende ervaringen die wij hebben, als mens, als planeet, als universum.

Door alle aspecten van ‘zijn’ die in het hele universum ervaren worden, ervaart ‘het leven’ zichzelf en dat breidt zich steeds verder en verder uit. Volg je het nog?!

Nou 1 piep-klein onderdeeltje van dat grote geheel ben jij, een ander piep-klein onderdeeltje van dat grote geheel ben ik….(al zijn wij natuurlijk in onze eigen wereld weer de spil waar alles om draait 😉 en voelt ons leven als super belangrijk (om het lekker gecompliceerd te maken;-) ).  En zo vormen we samen het grote geheel.

 

 

Ik heb BESLOTEN, dat als ik mag bijdragen tot het grote geheel, dan wil ik daar het liefst de meest positieve ervaring van maken die ik mij bedenken kan.

Misschien klinkt jou dat ook als muziek in de oren, maar ik wil dan graag de ervaring om het MOOISTE LEVEN te leiden wat ik me maar kan voorstellen.

 

En hoe dat heerlijke leven eruit ziet, dat is natuurlijk persoonlijk, wat voor mij heerlijk is, hoeft dat voor jou niet te zijn!)

Mijn mooiste leven bevat de volgende elementen:

een liefdevolle relatie met mijn partner Marcel en familie en dierbare mensen om me heen,

me innerlijke vrij voelen en dit steeds verder laten groeien,

mensen inspireren

een bloeiende praktijk/bedrijf waarbij ik heel veel mensen mag en kan helpen in hun kracht te staan en hun licht te laten schijnen en daarbij een mooi inkomen verdienen,

genieten van leuke dingen doen en mooie reizen maken,

de mogelijkheid om vanuit overal in de wereld te werken

tijd doorbrengen met mensen van wie ik hou,

blijven leren van het leven en persoonlijk en spiritueel blijven groeien en ontwikkelen en dit doorgeven aan anderen …

 

En om die ervaring te leven, ben ik ook degene die VERANTWOORDELIJK is voor deze ervaringen. Dat betekent dan ook dat IK de ACTIES mag ondernemen om die ervaring tot leven te brengen!

 

Als ik een liefdevolle relatie wil, dan kan ik hoopvol op de bank afwachten tot de ander mij de liefde en aandacht geeft, maar zo werkt het niet.

Wat wel werkt , is dat ik mezelf afvraag wat wil ik ervaren en HOE kan ik bijdragen dat dit uit de verf komt. Welke actie kan ik ondernemen om bij te dragen aan onze relatie. Wat kan ik doen.

 

Mijn wens om een bloeiende praktijk te hebben, vraagt ook om actie te nemen. Eerder dacht ik dat ‘het vanzelf’ zou gaan… en dat gaat het ook, maar niet ‘zo vanzelf’ als ik in mijn gedachten had, het gaat niet zonder actie (energetische actie of daadwerkelijke actie), niet zonder intentie.

Het vraagt om in mijn kracht te staan, energetisch ruimte te creëren, me af te stemmen op het grotere geheel, me af te stemmen op mijn doel/missie/wens, ik mag mijn waarheid te delen en mijn hand durven uitsteken om een ander verder te helpen.

 

Het vraagt dat ik VERANTWOORDELIJKHEID neem voor wat ik wil ervaren. En niet dat ik m’n leven lang anderen of de buitenwereld ‘de schuld’ blijf geven waarom het mij niet lukt. Wat kan IK  doen om het te veranderen.

 

Jouw hele wereld bevindt zich in je. Het hele universum bevindt zich in je. In jezelf bevinden zich zowel je ‘blokkades’ als je oplossingen, zowel de mogelijkheden als je beperkingen. Dat is misschien super confronterend, maar ook gelijk een giga cadeau!! Want dat betekent dat jij invloed hebt op wat je wil ervaren.

 

En in hoe wij als individu (en als mensheid) de wereld ervaren, ligt ook de sleutel naar de volgende stap in creatie. De stap naar ‘de nieuwe wereld’. De nieuwe wereld waarin mensen vanuit hun hart leven, vanuit hun zachtheid, vanuit overvloed en liefde.

 

En om dat te bereiken is het (volgens mij) nodig dat jij jezelf de RUIMTE geeft helemaal jezelf te zijn. Dat je je niet langer klein houdt, maar juist je mooiste zelf TE ZIJN. Om dat te zijn die je van binnen al lang bent!! Niet alleen maar voor jezelf maar ook voor de wereld.

Dat jij je liefde, blijdschap en licht deelt. Dat je niet bang bent wat een ander ervan vindt, maar het doet omdat je het jezelf gunt en weet dat het JOU heeeel blij maakt!

 

Als jij dan mag kiezen hoe jouw leven eruit ziet, hoe ziet deze eruit? Wat gun jij jezelf dan? Wat gun je de wereld?

Ik ben heel benieuwd! Wil je het hieronder met me delen? Dank je wel.

 

Sprankelende groet,

Henrike