Gepost op

Are you ready to BLOOM?!

Je hebt al eventjes niets van me gehoord… maar ik ben er weer!
Ik heb genoten van een verlate zomervakantie. De hele zomer hebben we doorgewerkt om in oktober alsnog te kunnen genieten van zon, zee, strand en leuke dingen doen.

Het was heerlijk. Ik ben opgeladen en heb voor het eerst sinds de start van mijn praktijk ‘alles’ losgelaten. Eerder bleef ik regelmatig mijn mail checken of nog aan werkzaamheden denken of alweer nieuwe plannen verzinnen voor ná de vakantie. En nu niet… en het was HEEEEERLIJK!

Maar ik ben er weer… en HOE! Hahaha. Direct heerlijk in de flow en weer mooie ontmoetingen en sessies met mensen.
Het voelt heerlijk. En dat is ook wat ik jouw GUN!
Dat het heerlijk met je gaat, dat alles stroomt en makkelijk naar je toe komt.
Dat jij DURFT te gaan voor dat wat je van binnen VOELT of WEET!

Bij mij is er van binnen namelijk ook iets gebeurd, ik voel dat ik veranderd ben, dat ik een giga stap heb gemaakt.
Ik werk(te) al vanuit mijn hart. Doe al werk in de praktijk wat ik GAAF vind. Maar toch was daar soms de TWIJFEL. Niet de twijfel of ik op de goede weg was, want dat kon ik voelen aan hoe leuk ik het vind en vond.
Maar wel de twijfel waarom het niet allemaal VANZELF ging. Waarom het niet altijd stroomt… waarom er soms hoge bergen waren en dan weer ‘diepe’ dalen.
Eind vorig jaar of begin dit jaar was ik er helemaal klaar mee. KLAAR met de onzekerheid die ik mezelf aanpraatte… klaar met de twijfel… klaar met het mezelf KLEIN houden… klaar met wat niet lukte.

Ik heb een goed gesprek gehad met het universum… Van binnen wist ik dat IK het ben die mezelf tegenhield. Maar ik vond het nodig dit ook uit te spreken naar ‘het universum’, om EENS STEVIG VAN GEDACHTEN TE WISSELEN met de lichtmeesters, de engelen en alles wat ik om me heen voel en ervaar!
Eeeeuhhh. Van gedachten te wisselen was het eigenlijk niet helemaal! Het was meer een MEDEDELING van MIJN KANT.
Dat als zij wilden dat ik voor ‘hen zou werken’ en dat ZIJ dan maar de mensen op mijn pad zouden brengen.Natuurlijk gaf ik mezelf eigenlijk een schop onder de kont.
Maar het hielp want er kwam verandering: van ‘ik HOOP dat het goed komt naar ‘ik VERTROUW dat het goed komt.’
Van ‘OOooh ik moet weer iets van me laten horen’ naar ‘dank je wel dat mensen spontaan op mijn pad mogen komen.’
Van ‘ik heb geen afspraken staan’ naar ‘ik heb ruimte en tijd om aan mezelf te geven of andere dingen te creëren’.
Van ‘ben ik wel goed genoeg’ naar ‘ik heb alles zelf ervaren en weet dat ik dit kan!’ (dat hadden voorgaande resultaten al bewezen).
Je voelt het al…. alles omdraaien naar het positieve, naar vertrouwen, naar overvloed.

Ik heb afgesproken dat ik elke dag contact maak met mijn binnenste, met de sprankel in mij… en vanuit daar te leven. Van daaruit geïnspireerd word om actie te ondernemen.
En dat ik elke dag BESLUIT om bij te dragen aan die mooiere wereld. En dat te doen wat ik voel dat ik mag doen.
Ik mag DANKBAAR zijn voor alles wat ik heb gedaan… en kan met veel plezier uitkijken naar alles wat nog op mijn pad mag komen!

Nou… ik kan het JOU ook echt aanraden om DIT te gaan DOEN. Ik GUN het jou dat jij jouw DROOM waar maakt, WAT die droom ook is, of hoe het er ook uit ziet!! Dat is jouw CREATIE!
Het leven zit ineens zoooo vol verrassingen, er gebeuren zulke leuken dingen. En alles stroomt. Er is een mooie flow ontstaan.. en een heerlijk gevoel van binnen. Een vertrouwen dat ‘alles goed is’.

Er is overvloed voor iedereen. Er is liefde voor iedereen. Er is blijdschap voor iedereen. Er is ruimte voor iedereen. Er is genoeg voor iedereen.
Het kwartje is gevallen. Hoe meer ik in mijn kracht sta, hoe meer ik de ander AANMOEDIG om in hun kracht te staan. En ik merk het ook!
Er zijn zoveel mooie mensen op mijn pad die ook VOELEN dat het NU tijd is om DAT te gaan wat ze van binnen al lang voelen! En dat voelt heel goed… en het voelt ook SUPER dat ik daarin iets kan betekenen.

Je mag (of eigenlijk MOET) jezelf blijven voeden met wat goed voelt. Je mag jezelf het beste gunnen. Je mag luisteren naar je binnenste en daarnaar handelen.
Want binnen in jezelf gebeurt het! Daar ligt de VERANDERING die jij graag wil.

En misschien denk je wel… Jij hebt makkelijk praten… en ik weet dat het soms makkelijker gezegd is dan gedaan … en dat als je IN de pijn of in vervelende situaties zit, het echt niet makkelijk is/voelt/lijkt.
Iedereen komt situatie tegen die je liever aan je deur voorbij laat gaan, dat gebeurt in elk leven. Dat heb jij en dat heb ik ook.

Deze situaties zorgen dat je groeit, als mens, als persoon. In deze situaties kan jij ervoor kiezen om ‘bij de pakken neer te zitten’ of ‘ze te omarmen’, ze aan te kijken en ervoor kiezen hoe je ze wil zien en wat je ermee wil.
Want als je ervoor kiest om ze te omarmen, ze aan te kijken, de gevoelens te laten zijn, dan kan je helen en kun je verder. Dan gaat het weer stromen. Dan kun je gaan doen wat jij wil en mag gaan doen. Dan is het niet meer ‘een excuus’ waarom je nog niet doet wat je het allerliefste wil doen!!
Het is net als tandenpoetsen, dit doe je ook dagelijks… Ik ben dagelijks bezig met kijken en voelen wat goed voelt en wat niet. Effe checken of ik op de goede weg ben. Eerlijk zijn naar mezelf, mezelf uitdagen, omarmen, liefdevol zijn en soms een schop in de kont.
Ik vraag mezelf af als ik bepaalde acties uitstel, waarom ik dat doe en of het bijdraagt aan dat wat ik het allerliefste wil. En ik aan het uitstellen ben, dan mag ik de reden omarmen en het gewoon toch doen. (Net zoals ik er soms in mijn achterhoofd een stemmetje gaat wat ‘anderen’ van deze mail vinden; is het niet TE positief, TE opschepperig? 😉 ! )
Maar ik weet dat er meer mensen zijn met deze gevoelens en gedachten… en dat er meer mensen zich laten tegenhouden door hun eigen gedachten, angsten of gevoelens. En ik GUN het iedereen heel erg om JUIST die positieve FLOW te ervaren. Ik gun het JOU om vanuit je INNERLIJKE kracht te leven, te handelen en ervaren. En daarom besluit ik om het gewoon met jou TE DELEN!

Voel jij dat dit voor jou is. Dat jij wil luisteren naar die innerlijke stem. Dat je ernaar wil handelen. DAN MOEDIG IK JE AAN! GA HET DOEN!!!
Je mag dat gaan doen waarvoor je naar aarde gekomen bent. Jezelf niet langer klein houden, maar die innerlijke stem volgen. De verbinding aangaan met jezelf, je ziel. Dat doen wat jouw gelukkig maakt!
SHINE YOUR LIGHT BRIGHT!

Lukt het je niet alleen, dan weet je me te vinden! 😉

Vrolijke sprankels,
Henrike

PS: Ben je ondernemer in de eerste 4 jaar van je bedrijf, dan heb ik een mooi cadeau voor je! Je kan namelijk via de Magische Kracht in aanmerking komen voor een subsidie van € 1000,- voor een persoonlijk coachingstraject.
Persoonlijke groei en zakelijke groei gaan hand in hand. En die combi pas ik toe, met al veel mooie resultaten.
Meer zelfvertrouwen en lef, betere communicatie naar je klanten, weten dat jij je klanten echt iets te bieden hebt en de wens om echt voor je praktijk/bedrijf te gaan. Reageer dan op deze mail met JA IK WIL! 😉
Samen de wereld mooier maken! Yay!

Nogmaals sprankels,
Henrike Schotman 😉

www.demagischekracht.nl
06-39 83 83 52

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.